Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporum var tip1 diyabet ve orta derece astım. Memur olabilir miyim?

2016 EKPSS sınavından iyi puan alırsanız olursunuz. Astımdan kaç puan veriyorlar öğrenebilirmiyim ? Şeker den de kaç puan veriyorlar sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim ?

şekerden 40 aldım orta derece astım var yazdı doktor ama ondan puan gelmedi

raporu daha bugün aldım 40 ve işkura götüreceğim daha sonrada vergi dairesine vergi indirimi için başvuruda bulunacağım, raporu hakem hastaneden aldığım için Ankara maliye bakanlığı rapor oranını düşüremiyormuş bu şartlar doğrultusunda 20 yıl hizmet süresi ve 4400 günle emekli olabilirmişim bana denilen bunlar. Ayrıca 2016 EKPSS yi beklemek şart mı başka sınava girmeden memurluk alımları var mı engelliler için??? teşekkür ederim

Benim bildiğim kadarı ile başka memurluk sınavı yok. Eğer varsa bilgili arkadaşlar bilgi verecektir. Fakat iş kur dan iş bulma imkanı var özel sektörde. Nisan 2014 sınavından neden haberiniz olmadı ? Keşke haberdar olsaymışsınız. Daha yeni ilk atamalar oldu. Birde bulunduğunuz ildeki engelliler derneği başkanı ile görüşmeye çalışmanızı tavsiye ederim iş konusunda. Yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Üst Alt