İyi günler.Yardımlarınızı bekliyorum. Benim babam bipolar hastası ve devlet hastahanesi heyetine vergi indirimi için başvurduk doktor Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen:% 40 raporu verdi heyette ayın 9 unda gelip raporunuzu alabilirsiniz dedi.
babamın 1992 yılında sigortaya başlangıcı var ondan sonra 900 gün sigortalı çalışmışlığı var.
sonra yeşil kartları oluyor ve 2004 yılında bağkura başlıyor ve 12 yıl bağkur ödüyor. bağkur basamağı 4.
alo 170 i aradım 18 yıl ve 4680 prime emekli olur dedi.
şimdi sorularımıza gelelim şimdiden teşekkürler cevaplayanlar için
1- 12 yıl bağkur+900 gün sigorta kaç prim yapıyor.1 yıl 365 gün prim demek midir
2-18 yaşı ve 4680 prim tamam olduktan sonra ne yapmalıyız
ayın dokuzunda devlet hastahanesinin verdiği rapor geçerli olacak mıdır? bu konu hakkında bilgimiz yok
şimdi babamın bağkurdan erken emekli olması için ne yapmamız gerekiyor
babamın 1992 yılında sigortaya başlangıcı var ondan sonra 900 gün sigortalı çalışmışlığı var.
sonra yeşil kartları oluyor ve 2004 yılında bağkura başlıyor ve 12 yıl bağkur ödüyor. bağkur basamağı 4.
alo 170 i aradım 18 yıl ve 4680 prime emekli olur dedi.
şimdi sorularımıza gelelim şimdiden teşekkürler cevaplayanlar için
1- 12 yıl bağkur+900 gün sigorta kaç prim yapıyor.1 yıl 365 gün prim demek midir
2-18 yaşı ve 4680 prim tamam olduktan sonra ne yapmalıyız
ayın dokuzunda devlet hastahanesinin verdiği rapor geçerli olacak mıdır? bu konu hakkında bilgimiz yok
şimdi babamın bağkurdan erken emekli olması için ne yapmamız gerekiyor