Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 işitme raporumla EKPSS'ye girebilir miyim?

Konular
33
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim bi sorum olacaktı

benim %40 işitme engelim var dogustanmis yeni ogrendim bu güne kadar iyi gelmisim cihazsiz. cihaz da kullanıyorum yeni aldm ve arti konuşma bozuklugumda varmışmis diyorum çünkü ben Kabullenemedm bunu
neyse ben engelli raporu alabilir miyim neler yapmalıyim almam için önce almam lazım ki kpss sinavna girebileyim
ne dyosunz alabilir miyim rapor

Yüzde 40 verirlermi bilmiyorum bilgim yok engelli raporu veren hastaneye başvurun zaten sizi yönlendirirler muayene olursunuz sonra heyete girersiniz heyete hemen girmiyede bilirsiniz bir kaç gün sonrada olabilir

İçeri sehir öncelikle cevap için teşekkürler
Üniversite hastanesinden almayi düşünüyorum zaten devlette üniversite has. Da üç dört ay sürüyor mus alması
Rica etsem bi sekilde ihtiyacim falan var bnm için çok önemli falan desem gıcık olma inadna vermeme gbi bi durum olr mu

Bu arada başlığı yanlış yazmisim %40 işitme engelimle engelli raporu alabilir miyim konuşma bozuklugumda varmış işitmeye bagliymis peltek gbi konusyomusm doğuştan dediler uni hastanede

sanmıyorum benimde işitme engelim var yüzde 70 e yakındı iki kulak yüzde 41 engel raporu aldım mesela kulaklık olmayınca benim iletişim bitiyor anca dibimde ve yüksek sesle konuşursa anlaşırım zaten balthazard hesaplama formülü var oradan işitme kaybına bakarak engel oranı karşılığını az çok görürsün senin ekstradan konuşma bozukluğun var onunda belli bir oranı eklenir ama zor sen yine dene birşey kaybetmezsin

Hadi ya puff deniycem de korkuyorum alamazsam diye ben cihaz olmadginda denileni anlamıyorum sessiz sinema oyunu gbi ses Görüntü var ama algılama cok cok az ayırt etme de yok bnde bi yerde dyolar %50 özel Hastaneler yani tipda 40 dedi umutlandm alabilirim blki dye konsma zaten bozuk mus umarım alirim Teşekkürler wise53

Depresyon belde ve boyunda duzlesme falan da bunlar eklenmez dimi engelle alakası yok denir sanırım bunlar için rica etsem verirler mi ki ?

kalici gecici olark bilmyorm .. Peki ne kadar a mal oluyor rapor çıkartmak ucreti ne kadar dir hemen hemen ... masrafli mi

Bende işitme engelliyim bende 2016 ocakta aldım raporu nasıl mı aldım? Sadece işitmeye %35 verdiler ve göz testini de istedim oradan %7 geldi balthazar formülü ile tam %40 oldu..
Ben bide araştırma hastanesinden aldım odyo testi ve BERA testi yaptırdım öyle verdiler %35 ayrıca ben cihaz kullanmasam da oluyor ama ben yine de cihaz aldım çünkü ilk kez girdiğim 2016 ekpss den memur olarak atandım 5 aydır memurum cihaz olmadan da işi mi yapabiliyorum ben yine de paraya kıyıp 2500 tl kulakiçi cihaz aldım, sizin oranınız yüksek gibi siz yine de şansınızı deneyin asla vazgeçmeyin bende çok tereddütlü olmuştum kendimi ikna edip gidip rapor çıkardım ve girdiğim sınavı kazanıp memur oldum pes etmeyin bi an önce gidip heyet raporu için başvuru yapın..

SUPERİSİ75

Başvurusunu geçen ay yaptım daha sonuç gelmedi %40 oranı düşürüp yeniden rapor al diyebilirler o yüzden pek umudum yok yinede başvurumu yaptım bekliyorum..

Acı gereçek kulakalrındaki işitme kaybının sebebei nedir ? Zarmı delik ? İltihap mı vardı zamanında ? Yoksa sinirsel mi ?
Size tavsiyem hastaneye gidin,baştan sona kadar muayene olacaksınız belki sizin bilmediğiniz bi rahatsızlığınızda olabilir

Arkadaşlar bilen biri varsa lutfen yardimci olsun Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli kpss tercihleri var bn tercih yaptim lakin ücreti yatirmak bgun son heralde .. sorum su sözleşmeli ya atandim dyelim 2018 de ekpss veya kpss ye grsem tercih yapma ve atanma olasılığı kaç olur sözleşmeli yere atanan bi kaç yıl tercih yapamaz gbi bi kural vs var mı Karayolları Genel Müdürlüğü büro personel i nasıldir deger mi tercih yapmaya bilen varsa yrdim etsin lütfen nuri3558 bu konuda bilgin var mı

Rapor için müracaat ettikten sonra doktorların incelemesi bittikten sonra evraklar ankaraya gidiyor rapor verilmezse eğer para ödeniyor 200 liraydı yanılmıyorsun rapor verilirse ödenmiyor.

Ama zaten sana rapor verirler bence de pes etme ne kadar hızlı alırsan raporu senin için daha iyi olur

200 tl basta aldilar benden ve taaa Temmuz'da cikacakmis sonuç inşallah cikar kulustur gibiyim ona rağmen vermezler se dışımda görünuste gayet saglamim ama belde boyunda duzlesme işitme vs vs bitmiyor dert @Büşra3344 teşekkür ederim ilgi cevap icn

@acı gerçek
normal bir devlet hastanesinden de alabilirsin öyle çok da uzun sürmüyor yetiştiren 1 günde bitiyor raporu alman bir haftayı bulur normal bir devlet hastanesine igt ekpps için rapor almak ,istiyorum dersen hem ücret ödemesin hemde heyete girersin sonucu aldığında görürsün zaten

Rica ederim ama işte heyetteki doktorlar biraz dalga geçercesine konuşuyorlar ama üzülmeyin muayenenizi olun .

acı gerçek

Öyle bir kural yok biz bile ekpss den atandık seneye sınava girip tekrar tercih yapabilir tekrar atanabiliriz o konuda sıkıntı yok..

hilal72 tip yani üniversite hastanesi ne basvrdum ben devlet taa Temmuz'da cikarmis ben kendi kendime mücadele ediyorum ne ise kalkissam karsima ücret çıkıyor yoklugun gözü çıksın ki öyle bilmiyordum yakin dye orayi seçtim oda uzayabilirmis alabilir miyim orası zaten meçhul para verirken de raporu alirsam iade edjlcek 200 tl bna makbuzu kaybetme dediler alamazsam yandı para zaten Büşra3344 doktorlar cok ılımlı çokta iyi ilgilendi ler dger devlet Hastaneleri rapor haricindeki muayeneyi bile düzgün bakmiyo eline bulascak sanki ki geçtim engelli raporunda ne yaparlar kapidan cevirirler heralde ZAMANınÖtesinde dediğini pek algilayamadim kusura bakma
Biraz daha acarmisin konuyu nuri3558 geçti bitti oda gder sanslqrim gbi etrafmda bi tane bilgi sahibi olan yok memur olan cok cok garip yatrmadim tercih parasini oda kaydi gtti anlayacağın elimde hayat bana sen kimsinde hayal kuruyosun der gbi her şey haram bna

@acı gerçek[FONT=sans-serif]
ücret ödemezsin devlet hastanesine gidip sağlık kuruluna engelli memur sınavına girmek için heyete gircem dersen senden beş kuruş para alamazlarrrrrrrrrrrr dahası senin elinde bir işitme testin varmı kardeşim varsa koy buraya aha biz sana heyete girmeden sonucunu söyliyelim.[/FONT]

egos66

Doğuştan gelen dediler sinirsel diyen doktor da oldu sonuç olarak doğuştan

@nuri3558 bir şey soracaktım size siz ekpps için rapor almak ,istiyorum deyip sadece kulak raporu mu aldin yoksa engelli raporu mu aldiin bnm kafami iyice karistrdilar ikisi farklimi birbirinden bi aydınlatırsanız sevinirim valla

acı gerçek

İkiside aynı aslında hastanelerde yeni bir sistem var neden raporu aldığını belirtmen gerek ben raporu alırken engelli istihdamı dedim ve engelli kimlik kartı dedim, sınav içinde alsan aynı şey sadece hastanelerde neden aldığını belirtiyorsun..

nuri3558 Ben engelli raporu dye belirttim kağıtta istihdam kimlik kartı vs şeyler dolduruluyo zaten ayrica belirtmedim sadece bi doktor sordu ne için diye bnde kpss ye girmek için falan dedim yanlış bir şey yapmamisimdir inşallah

acı gerçek

Dolduruyorlar kendileri zaten sonuçta o raporu veriyorsun sınava girerken sıkıntı olmaz merak etme, kimlik için o raporu gösteriyorsun sınava girerken o raporu gösteriyorsun sıkıntı olmaz yani....

Oruc oruc iyi karistirdilar kafami dha rapor sonuçlanmadi kimliği iviri ziviri kafa karstryolar sonuclansa da rahat etsem .. senin rapor surekli mi sürelimi nuri3558 kimlik nerden cikartilio ki

acı gerçek

Benim rapor sürekli, kimlik için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bürolarından çıkarıyorsun rapor vede resim ile gidiyorsun 1 haftada çıkıyor..
Sen hele raporu alda gerisi kolay..

Üst Alt