Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 yıllık maliye mezunuyum. EKPSS'ye başvurdum. Atanma şansım var mı?

erci

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
4 yıllık maliye mezunuyum EKPSS ye baş vurdum atanma şansım varmı????

Hakkınızda hayırlı olsun, ekpss den ne kadar yüksek puan o kadar çok atanma şansı demektir. Size şimdiden başarılar diliyorum.

herkes kadar sizinde şansınız var tabiki

trafik kazası.%69 rapor aldım.özel bir bankada çalışıyorum ve 30 yaşındayım . umarım atanma şansım var.sigortadan tazminata da baş vurdum ne kadar alacağımı bilmiyorum ve lisans olarak kazanma taban puanı kaç acaba?

kaç puan yeterli lisans mezunları için acaba?

?????

erci Yerleşmenin bir aritmetik ortalaması yok ; bulunduğunuz il , açılan kadro, yerleşebileceğiniz bölüm , özrünüzü kabul edebilecek kamu kuruluşları çok farklı hesaplar ortaya çıkarır . İşinizi garantileyebilmek için 85 üzeri almanız gerekir

85 puan

85 puan için 60 sorudan kaçını yapmak gerek? birde sadece bulunduğüunili mi tercih yapılabiliyor?
3T3N1TY

erci Hayır istediğiniz ildeki işi tercih edebilirsiniz bazı kuruluşlar geçmişte meb örnek başka ile yerleşse bile bulunduğu ilde insanların çalışmasına izin vermişti . Hesaplamalar konusunda bilgim yok

ben maliye mezunuyum MEB i tercih edebilirmiym?@3t3n1ty

erci Siz önce sınavdan yüksek bir puan almaya çalışın daha sonra kadrolar açıklandığında kimlerin nereleri tercih edebildiği açıkça orada yazacak ona göre değerlendirme yaparsınız

matematiğim çok iyi herkesin hakında hayırlısı

Üst Alt