Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 yıllık maliye mezunuyum. EKPSS'ye başvurdum. Atanma şansım var mı?
trafik kazası.%69 rapor aldım.özel bir bankada çalışıyorum ve 30 yaşındayım . umarım atanma şansım var.sigortadan tazminata da baş vurdum ne kadar alacağımı bilmiyorum ve lisans olarak kazanma taban puanı kaç acaba?
erci Yerleşmenin bir aritmetik ortalaması yok ; bulunduğunuz il , açılan kadro, yerleşebileceğiniz bölüm , özrünüzü kabul edebilecek kamu kuruluşları çok farklı hesaplar ortaya çıkarır . İşinizi garantileyebilmek için 85 üzeri almanız gerekir
erci Hayır istediğiniz ildeki işi tercih edebilirsiniz bazı kuruluşlar geçmişte meb örnek başka ile yerleşse bile bulunduğu ilde insanların çalışmasına izin vermişti . Hesaplamalar konusunda bilgim yok
erci Siz önce sınavdan yüksek bir puan almaya çalışın daha sonra kadrolar açıklandığında kimlerin nereleri tercih edebildiği açıkça orada yazacak ona göre değerlendirme yaparsınız