Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4. evre akciğer kanseriyim. İleri derece işitme kaybı mevcut. % kaç rapor alırım?

ekilic41

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar herkese.
4. evre karaciğere ve iskelet sistemine metastaz yapmış akciğer kanseriyim.
Kulaklarımda cihazsız neredeyse duymuyor bugün işitme testine girdim sonucu ve hastalığımı hesaba katarak yorum yapmanızı rica ediyorum.

Gözlük numaralarım
UZAK SAĞ +2.25 SOL+2.50
YAKIN SAĞ +4.75 SOL +5.00
gözdende puan verilirmi acaba.

1 ay sonra 60 yaşına gireceğim baltazard formülünün 60 yaş üzerini hesaba katmama gerek varmı yoksa yaşı beklemeden heyete girsemmi?
tüm bunları değerlendirip yorumlayınız lütfen ilginize şimdiden teşekkürler.

bugün girdiğim işitme testi sonucu
http://hizliresim.com/Va0R6q

ekilic41

Neden bekleyesiniz ki. Emeklilik açısından soruyorsanız, sigortalılık süresi ve prim gün sayısı tamamsa, hemen başvurun derim.

Yok sadece ÖTV indiriminden yararlanmak istiyorum.

tamam işte 90 üzeri alırsanız ötv den yararlanırsınız

Bence bekleyin. %80 oranı kanserden alırsınız. Gözden vermezler. KBB kulaktan oran verecektir. Birde yaşlılıktan oran gelir. Nörolojik sıkıntınız varsa belki orası da verir.

tamam bekliycem sonucuda buradan sizlerle paylaşacagım.

Bence Hiç beklemeden biran önce işlemlere başla. Hastanenin yoğunluğuna göre bu süreç uzayabiliyor. Doktorlara gir sen zaten %90ı geçersin. Diye düşünüyorum.

heyete girerken ÖTV indiriminden mi yararlanmak istediğimi belirteyim yoksa tüm haklarımdan yararlanmak istediğimi belirtmeliyim sizce?

İyi akşamlar. Benim babam da 4. evre akciğer kanseri. Omuriliğinde olan metastaz malesef yürümesine engel. Perşembe günü engelli raporu için hastaneye götüreceğiz. Bizi de doktor doktor dolaştıracaklar mı yoksa patoloji tomografi mr gibi tahlil sonuçlarını göstermemiz yeterli olur mu? 4. evrelere %80 oran raporu her ne olursa olsun veriliyor mu? Yanıtlarsanız çok sevinirim.. İyi akşamlar

öncelikle çok geçmiş olsun metastaz yapmış 4. evre kansere %80 rapor veriliyor.
raporları görmeleri yetecektir zannımca ordan oraya yollamayacaklardır.
durumu buradan bize bildirirseniz sevinirim.

Çok teşekkür ederim çok sağ olun bilgilendiririm tabi. Evde bakım parası varmış sanırım onun için başvurmak istedik. Bakalım ne çıkacak sonuç.

gerekli şartları taşıyorsanız elbette evde bakım ücreti de alabilirsiniz ancak raporunuza ağır engelli ibaresi yazmak zorundadır bilesiniz

ekilic41 Bugün gittik hastaneye malesef 73 yaşındaki adamı oradan oraya sedye üstünde dolaştırdılar 2 saat. Hastane kalabalık doktorlar da pek ilgili değildi yormuş olduk babamı ama alacağız sanırım ağır engelli raporunu. 10gün sonra açıklanacak gelip alırsınız dediler. Bu arada hastanenin adı İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi.

hayırlısı olsun inşallah sonuçları buradan bizimle paylaşırsın lütfen.

%97 oranında ağır engelli raporunu verdiler fakat pek işe yaramayacak malesef babamı kaybettik..

Başınız sağolsun. Allah babanıza rahmet etsin inşallah. Acınızı yürekten paylaşıyorum.

Üst Alt