seyyaheto adam dalga geçer gibi paylaşım yapmış mübarek, bu atamada bile 2500 gibi şaka bir rakam veren devletten 6700 gibi bir rakam nasıl beklersiniz
yüzlerce kez dedim bürokratlar yalancıdır inanmayın, beni burada topa tuttu çoğu arkadaş, olur mu yaw, bennur hanım söz vermiş bayramdan sonra müjde var dediler,
bayram geçti tercih yapması gerekirken insanların şokkk oldular, süpriz neymiş temmuz da atama olacak 7 ay daha bekleyin dediler
millet ooo tamam o zaman kesin 10 bin en az alım olacak dedi, yapmayın etmeyin inanmayın dedim
beni dışladılar, rakamlar açıklandı ki 2500 kişi aldılar dalga geçtiler resmen
3 ncü atama olabilir belki ama bu sayı çok az olur o kadar bel bağlamayın
zira tüm 3 ncü atamaların rakamlarını toplasan 2012 2014 dahil 3 bin ancak oluyor yada olmuyor
sen gelmiş yedi bine yakın alım olacak diyorsun
insanlar ümit ediyor hayal kuruyor sonra perişan oluyor, mevlam neylerse güzel eyler bekleyip görelim ama öyle aşırı alım olmaz hocam az mantık lütfen
o tarz siteler haber yerleri tabi öyle yazacak, yazacak ki, siteye insanlar giriş yapsın yazsın, katılım olsun
benim tahminim 3 ncü atama olursa 2 bine yakın alım yaparlar, lisanstan bir önceki alımda çok yer açıldığı için ve lise önlisansa az alım yaptıkları için ağırlık lise ve önlisans olur diye tahmin ediyorum
bildiğin clickbait yapıyorlar o siteler, inanmayın herşeye