Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. atama için yapılan çalışmalar detayı içeride

Hepimiz istiyoruz 3. atama olmasını ve bunun içinde elden gelen yapılır lakin gerçekleri de göz ardı etmemek lazım burada bir çok insan o kadar çok umutlanıyor ki sonraki düşüş kötü oluyor o yüzden birilerinin de arada bir gerçekleri hatırlatması gerek yarı yarıya yani olabilir de olmayabilir de bunu bilmek lazım, keşke olsa ve keşke istediğimiz sayılarla bize gelseler ama yapmıyorlar işte, işlerine nasıl gelirse canları nasıl istiyorsa öyle yapıyor başımızdakiler, Allah büyüktür inşallah istediğimiz gibi olur inşallah emekler boşa gitmez herkes bunun duasında emin olun..

Tekrar yazıyorum

Yazdıklarının hukuksal olarak bi geçerliliği olsa eyvallah da hepsi afaki

Seçim olacak da o zaman çalısın şu kadar atama olur demek tamamen kişisel görüştür arkadaşım bunun gerçekle filan bir alakası yok

arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin inanın hak verilmez alınır. Ha aynı anda da çalışın sınava ama 3. atama içinde elinizden geleni yapalım. Umutsuzluğa kapılmayın sizde atanın ve bunun için her yolu deneyin. Umut varsa imkanda vardır...

3. bir atama olsa bile büyük ihtimalle kura için olur çünkü bu sene öğretmen ve 4001 li kadrolar için oldukça fazla kontenjan ayırdırlar.

3. atama için devlet tarfından bir açıklama henüz yapılmadı ne zaman yapılır süreç nasıl işler fikri olan varmı

umudumuzu kaybetmeyelim inşallah 3. atama için gerekli olan neyse yapılsın kimsenın emeği boşa çıkmasın konuyu güncel tutaşlım arkadaşlar imza için destek verelim

konuyu güncel tutamıyoruz artık herkes vazgeçti sanırım

Yeni eylem planları var bakanlıklardan bir ses çıkmadığı için facebook grubumuzu takip edin sizde ankarada bize destek olun

Ay sonuna kadar Ankara da eylem ve gösteri yasağı var.

T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz 1700984210 sayılı başvurunuz 07.08.2017 tarihinde DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:

Başvurunuz incelenmiş olup EKPSS kadro sayıları ilgili mevzuatı kapsamında kurumlarca talep edilen kadro sayılarına göre oluşturulmakta olup Başkanlığımızca kadronun artırılması hususunda yapılacak işlem bulunmamaktadır.Rica olunur.
Bimer'den gelen cevap arkadaşlar..

3. Atamalar için çok erken, 3 hafta geçti daha hala 2. atama sonuçları açıklanmadı. Sonuçlar açıklandıktan sonra eminim 3. atamalar için forum daha yoğun olacak

Aynen sonuçlardan sonra daha öfkeli olucak millet daha yoğun olacak burlar şimdilik sesi çıkmıyor kimsenin kimisi yok umutlanmayın 3. Atama olmaz diyenler 3. Atama için uğraşacaklar

umutlanmayın diyenler in çoğu atanmış çalışıyor @LAZ61 onlara bakma. Ben atandığım halde heryere yazdım 3. atama için elimden geldiğince de atacağım....

Ve umut hayata tutunacak tek yoldur. Yoksa yarın hayatta olacağın garantisini veya işten atılacağımızın başımıza ne geleceğinin garantisi yok.:) Umut iyidir en onemlisi de iyi bir hayat için umut etmek iyidir

Burada konuyu guncel tutup kitleyi genişletmek bile bir emektir sonuc alamasak bile Allah görüyo karsiliksiz bırakmaz bizleri oturdgmz yerden umutsuz olmuyoruz biseyler yapmaya çalışıyoruz Allah herkesn emeğinin karsiligini mutlaka verir...

İnşallah olur ya puanım 77 hizmetli gelir 2. Atamada diye umut ediyordum ama alım yapmadılar oysa ne hayaller kurmuştum

güncel tutun konuyu arkadaşlar zor bişey deil bu

2.atamadan bir şey cıkmayacak belli oldu

3.atama olsun diye lobiyi hızlandıralım

konuyu güncel tutamyrz herkes halinden memnun 2018 e calışmaya başladm bbu hafta itibari ile

3. atama olmasın sınava ilk defa gireceğim kadrolar zaten yeterince dolu herkes kendini düşünüyor..Bence sınava yeterince hazirlanan biri en kötü 2. atamalarda atanirdi sinav zaten kolay matematik soruları ortaokul seviyesinde düşük puan alanlarda sınava hazirlanmali zaten az kaldı

Sen de kendini dusunuyorsun simdi.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yamtar16

Bu sözünüzü bir yere not alın 2018 de sınırda kaldığınız da hatırlayın kısmette ne varsa o oluyor sınavdan önce 90 puanları garantiledigini düşünen insan sınırda kalabiliyor. Matematik çözmek sınavı kazanacağınızı garantilemez bende iyi matematik çözen biriyim ama sınava küçük bir hata sizi binlerce kişinin gerisine atabiliyor peşin hükümlü olmayın derim .

Dalga geçer gibi alım yapıyorlar

hala 3 atama yapmazlar deniliyor insaf bu iş için engeli olmasına rağmen uğraşan koşan kardeşlerimizden ALLAH razı olsun

evden bile çıkamayan bizleri ne hale koydular inşallah bigün bizi anlayan birileri çıkar ne diyem

77 puan aldım 30 tercihide hizmetli yazdım ama büyük ihtimalle gelmeyecek inşallah 3. atama olurda bi şansım olur

Ekpss 2017. 3 atama olsun

MERHABA ARKADAŞLAR BİRÇOGUMUZU ATAMADIK VE 3.ATAMA OLSUN 2017 YILI BİTMEDEN KAMPANYA DESTEK OLUN YADA EYLEM YAPARIM

https://www.change.org/ bu siteye mesaj yolu biri kursun yollayalım

3. Atama olmalı sayıyıda artırmalılar engelimize, engel katmanın anlamıyok

aynen öyle malesef atama olmalı ve engellıler hızmetlı olmamalı hiç etıkdeyıl bu durum...

Üst Alt