her şekilde mecbur çalışacağız şu anda kpss yi yapmaması gibi bir neden yok, belki az alım yapar ona bir şey diyemem ama benim önümüzde önemli bir seçim olduğu için 2018 2020 bandında güzel şeyler bekliyorum
misal LYS LGS kaldırılıyor ve yerine çok güzel bir sistem getiriliyor bunlar hep öğrenciyi kazanmak oy attırmak
bir sene içinde 3 kez olacak sınav hangisinden yüksek puan almışsanız o geçerli olacak ve hatta çok önemli üniversitelerin haricinde çoğu alt takaba üniversitelere sınavsız geçiş hakkı geliyor
çalış yani hocam ben umutluyum ama dediğim gibi bunun nedeni önümüzde önemli bir seçimin olması yoksa bu hükümet beni de korkutuyor
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, " Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik" uyarınca Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS/2018) Ölçme ,Seçme ve Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM) tarafından Nisan 2018 tarihinde 81 il merkezinde yapılacak.
Sınava girmesi gereken bu adaylar için başvuru süresi Şubat 2018 tarihinde başlayacak.Mart 2018 tarihinde sona erecektir.
Adaylar ÖSYM'nin internet sitesinden (
ÖSYM ? T.C. ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ) başvuru sürecini takip edebilirler." ifadelerine yer verildi
@
GG8590 gözümüz aydın bakan açıklama yapmış sesimizi duydu ne yaptı

çalış çalış şimdiden