Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

Onu doğru dedinde kısmet işte inşallah bir gün biz de oluruz

Korona'dan dolayı 3. Atama falan olmaz artık 2018'de sınava girenler olarak bahtsizligimizi kabul.edelim. nisandaki sınav da iptal olur belki benim düşüncem bu. Bizde bu şans oldukça devlete falan girmemiz hayal...

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orkun1234

Bahsettiklerin 2016 sınavına girip 3. atamayla atananlar, 60 küsürle memur oldular... Çünkü önlerindeki yüksek puanlıların hepsi atanmıştı.

Toto 2018 sınavına girenlere vurdu, ne kadro verdiler doğru dürüst ne de 3 atama. O yüzden şu an bile 80'in üstünde puanı olup atanamayan bir dolu lisans mezunu var.

1000-1500 kadro verecekler yine maksimum 2020 sınavından aylar sonra. Onu da lisans, orta öğretim, kura diye paylaştıracaklar. O yüzden de puanlar çok yükselecek.

Kamudaki engelli kontenjanı artırılmadıkça, 88-90'ın altında alanların atanması hayal artık. Gerçeklere alışmak lazım.

Ölmek istiyorum

Arkadaşlar engelim bipolar bozukluk ekpss de dersleri anlamakta cok zorlaniyorum ilaclar yillardir beynimi harap etmiş durumda eger kontenjanlar artmazsa 90 almayan atanamayacak bilmiyorum nasil olacak ama özel sektör deli diye iş vermiyor ekpss desen 90 almayan problem kyk kredileri kapida bekliyor keşke intahar haram olmasaydi bir milim saniye düşünmez öldürürdüm kendimi ben engelliyim hayvan değilim ama hep ezilen benim

Orkun1234 cimere yaz her yere yaz dilekçe ver

kenan91 kendine heyecan arayacak baska yer bul belli senin tuzun kuru ama benimle uğraşma

Ekpss 3 atama olur diye hangi yönetmenlikte yazıyor

Arkadaşlar ekpss de 3 atama olur diye hangi yönetmenlikte yazıyor bilen arkadaşlar link verirse sevinirim ben daha önce bir yerlerden okudum tekrar bulamadım bir yönetmenlikte yazıyordu şimdi bulamadım

öyle bi yönetmelikti yok tu sanırım ama inş. atama olur bizde atanırız gazi ve şehit yakınlarını atadılar geçen gün bugunde öğretmenelr atandı belki bizede sıra gelir inş.

Ben de öyle bir yönetmelik olacağını sanmam. Yetim kardeşlerimiz de sınavsız yerleştiriliyor kurumlara. Yerlestirilsinler tabii lafımız yok ama biz engellere rağmen okuyoruz sınava giriyoruz ama kadro acmadiklari için atanamiyoruz. Nerede adalet? 2018'de sınav olanlar mağdur...

kesinlikle katılıyorum 2018 sınavına girenlere çok haksızlık yapıldı diğer atanan arkadaşlara bişe dediğim yok bizlerede uygun sayıda bir atama verilmeli

yazıyordu arkadaşlar daha önce okudum yılda 1 atama yapılır deniyordu 3 atama yapılır yazıyordu şimdi bulamadım degiştirdilermi acaba

Gündem olmuş koronovirüs. Can bu can, daha da ötesi yok. Devlet mülteciler, savaş derken 3. Atama diyorsunuz hala. Sınavın yapılacağına şükredelim. 2018 girişlilerin hepsi mağdur oldu. Daha fazla mağdur edebiyatı yapıp zaman öldüreceğinize çalışın arkadaşlar, yüksek puan almaya bakın. Biraz da gerçekleri kabullenin. Alımlar azaltılıyor, azaltılacak da. Ama 3 atama yapılmıştı diyenler, o zmanın politikasıydı. Vay hashtag oluşturalım, yok bakana yazalım niye kimse yazmıyor diyenler sonuç alabildi mi? Çalışıp puanını garantilemek ve atamaları beklemekten başka çaremiz yok ne yazıkki. 2018 girişli olup atanıp atanamayan herkes bu mağduriyeti yaşadı. Bu forumda şu soru nasıl çözülür, bunu çözebilen var mı vs taarzı konuların konuşulması lazım. Hala 3. Atama var mı olmalıydı değil. Keşke olsa.

aslmrt işine bak. Belli ki senin tuzun kuru. Çalışıyoruz zaten çalışıp çalışmamak bizi ilgilendirir. Her dönem 10 bin atama yapıp bizim dönemimizde 2-3 bin atamayla bırakan yetkililer hesap vermek mecburiyetinde. Belli hiç mağduriyet yaşamamışsın. Gelip burada birilerini savunma. İşine bak kardeş. Biz de işimize bakalım.

kenan91

Burada herkes olumlu olumsuz fikrini paylaşıyorsa katılırsın ya da katılmazsın. Herkesin yanlışı doğrusu kendine. Ama sen ordan beni tanımadan işine bak cümlesi kuramazsın. Yok tuzun kuru yok sen işine bak tarzı seviyesiz hele hiç konuşamazsın.
Mağduriyet yaşamadığımı nerden biliyorsun en mağdur sen mi oldun şimdi? Klavye başında olmayan hakkını aramaya devam et. Hak aramak bu kadar kolay ve basitti çünkü bu ülkede. Keşke 3.atama olsa ben de çok isterim. Herkesin emeği var. Bu arada kimseyi savunmuyorum ben. Konuyu hemen çarpıtma.

70 80 puanla memur olan var, 2018 sınavına girdim 85 aldım hizmetli bile gelmedi. yeterince açık değil mi konu? alenen haksızlık . çoğu at0anan da müezzin falan. hep faydalı atamalar amk!
haksızlık iste benden daha düsük puanlı memur oldu ben kaldım, niye? 1 sene sonra sınava girmemden dolauı mı?

bıdı bıdı yapmayın çok net bir haksızlık var burada herkesin tepki göstermesi gerekir tereddütsüz. 70 alan memur oldu 85 alan kaldı böyle bir sey var mı ln? nasıl olur yani bu bunu sallayalım diğer sınava hazırlanalım bu kdr kolay yani.

3. Atama falan hikaye . Adamlar elinde olsa Sınavı kökten kaldırlar. Son yıllarda yapilan alımlara ve kadrolara baktığınızda anlarsınız. %3 olması bile çok üzücü . Kadro %5 olmadığı sürece bu sınavın bir değeri yok benim için. Kadro sayısı atamadan daha önemli.

Kardeşim 2018. 3 atamasına kadar böyle idi artık böyle olmayacak. 90 üstü almak gerekiyor ortaöğretim için diyorum tabi .

ekpss sınavıda eylül ayına alındı belki 3.atama şansımız olabilir

Umarım 70 üstü herkes atanacak şekilde kadro verip hakkımız olan 3. atamayı yaparlar.

tutukluların bir kısmının düzenleme ile salınacağına dair haberler var. henüz netleşmese de 100.000 'in üzerinde bir sayıdan bahsediliyor. biliyorsunuz kamu kuruluşlarının Eski Hükümlü çalıştırma durumu var. bu bahsedilen insanların bir kısmının kamuya çalışan olarak alınması, engelli atamalarını azaltacaktır diye düşünüyorum. bu konuda fikirleriniz nedir? elbette hükümlüler ve aileleri için bunlar iyi haberler ama işsizliğin artması nedeniyle birilerinin mutluluğu, diğerlerinin mutsuzluğu demek. bir yerlerde kelebek kanat çırpsa, olan bize oluyor. milyonlarca işsizin ekmek arama yarışına +100.000 ekleniyor.

@hnr biz üvey evladız zaten her şey bize giriyor...

Coronavirus girmeye bizden başladı...

3. Atama inşallah olur ama virüs kaynaklı bir gecikme olduğu için bu ihtimal düşük ama bakarsınız moral niyetiyle bir atama yaparlar bu olaylar durduktan sonra biz de ölmez sağ kalırsak atanırız belki umut dizinde derman yokken gönlünde yeşeren çiçektir Allah çiçeklerimizi soldurmasın inşallah 😊

Twitter'da pek çok meslek grubu atama yapılması için twit etkinliği yapıyor. Ama biz bunu yapmak istediğimizde içimizdeki engelli düşmanı ve tuzu kurular ya vicdanımızı sorgulamaya cüret ediyor ya da hevesimizi kırmaya çalışıyorlar..

@İstorika

kesinlikle arkadaşım sana ktılıyorum bize destek gelmiyor maalsef bazılarıda köstek oluyor bizler 3, atamayı hakediyoruz

bakanımızı etiketleyerek paylaşım ypsak trend listesine girer mi sesimizi duyursak

Engelli sağlıkçılar 2 yıldır atama bekliyor. sağlıkçılara bu günlerde daha çok ihtiyaç var.

Gecen sene ve bu sene 16 bin sağlıkçı aldilar neredeyse. Ama hic engelli sağlıkçı almadılar. En azindan o kontenjandan 500-1000 ini engellilere ayirabilirlerdi. Not: Sağlıkçı değilim.

Umudumuz atamalarda engelli sağlıkçılara da kadro verilmesi. Miraç61 teşekkür ederiz.

Nurtan

Ben de sağlıkçı değilim. Diğer alımlar için ihtimal vermiyorum Ama bence gündem nedeniyle engelli sağlıkçı alabilirler..
Personel ihtiyacı var çünkü ivedilikle. Ama öte yandan da kamudaki engelli, hamile vs. özel durumu olan personele izin veriyor devlet. Bu da ayrı konu. İzne çıkartacağı kişiler için yine de alım yapar mı? 🤔

aslmrt sağlıkçı atama sayılarına bakılırsa engelli sağlıkçılara da kontenjan açığı çıkıyor. engellilerin hepsine izin vermiyorlar, belirli engel gruplarına göre izne çıkarabilirler. atama olması için merkezi atamanın da olması gerekir. merkezi atama yapmayıp işkur üzeri alırlarsa yine açıkta kalabiliriz. son atamaları bu şekilde yapıp branştan alım yapmadılar işçi olarak aldıkları için kadro doldu denildi.

Üst Alt