Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2016 EKPSS'ye hazırlanmaya başlamalı. 2014 EKPSS ve 2012 ÖMSS soruları..?
öncelikle herkese merhabalar 2016 ekpss sınavına girmeyi düşünüyorum ilkez gireceğim sizce bu sınava nasıl hazırlanmam gerekir hangi yayın evini veya hangi kaynakları tercih etmek daha doğru olur birde normal kpss kurslarına katılmamda fayda varmı? tesekkürler
Selam arkadaşlar ben lise mezunu yum ekpss gireceğim nasip olursa buna nasıl hazırla na bilirim hangi yayın kitap lar dan hazırlana bilirim bu kitapları internet üzerinden bulabilir miyim yardımci olur musunuz
Arkadaşlarmatematik'ten sorunuz olursa bana bişekilde yollayın ukalalık etmiş olmazsam eğer kesin çözümünü size yollarım... Herkesin allah yar ve yardımcısı oldun
İyi günler
Allah nasip ederse 2016 yılı ekpss'sine girmeyi planlıyorum. Acaba bana Ekpss dengi sorular yollayabilir misiniz acaba bu konu altında?Bi konu var fakat link kırık galiba.
Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Bu arada lise mezunu olarak gireceğim. Ve girenler var ise biraz bilgi de verirlerse cok sevinirim.
Ya ne kadar hazırlanırsak hazırlanalım da artık benim için biraz şans işi. 88-90 puan ile atama şansı garanti bunun içinde 55 yapmak lazım. Süre yetmiyor bile
E- KPSS DE UYGULANACAK TESTLER ve SORU SAYILARI HAKKINDA;
GENEL YETENEK TESTİ SORU SAYISI; TÜRKÇE-15, MATEMATİK -15
GENEL KÜLTÜR TESTİ SORU SAYISI; ATATÜRK İLKLERİ- 10, TEMEL YURTTAŞLIK BİLGİSİ- 6, TÜRK KÜLTÜR VE MEDENİYETLERİ-3, TÜRKİYE COĞRAFYASI-5, GENEL KÜLTÜR- 6
emin ol çok kişi senle aynı durumda şu kadar bu kadar netle atanman olur denmesi yanlış çünkü standart sapma denen bişe var yani her soru aynı değerde olmuyor öyle olsa cvp verilebilir
evet fazla bişe yapmana gerek yok ortalama 70 falan yeterli sanırım ÖSYM nin sitesinde atamalara bakmadınmı 2014 lisans atamalarına bakabilirsin en azından puan konusunda bir fikrin olur net az
net az matematik en kolayı.. ben ortaöğretim kategorisinde matematikten full çekmiştim... ama tarih, yurttaşlık bilgisi filan zordu.. özellikle yurttaşlık bilgisi beni mahvetti.