Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye hazırlanmaya başlamalı. 2014 EKPSS ve 2012 ÖMSS soruları..?

Crystal bende size katilmiyorum. Tan 12 nin 4. Maddesine sonuna kadar katiliyorum.

4. Madde ye ÖSYM atamaları olarak yaklaştım bilgilerinize. Dediğiniz diğer konu içiin taban puanları incelemek gerek.

2016 ekpss

öncelikle herkese merhabalar 2016 ekpss sınavına girmeyi düşünüyorum ilkez gireceğim sizce bu sınava nasıl hazırlanmam gerekir hangi yayın evini veya hangi kaynakları tercih etmek daha doğru olur birde normal kpss kurslarına katılmamda fayda varmı? tesekkürler

2016 lise düzeyi ekpss hazırlık nasıl olur

Selam arkadaşlar ben lise mezunu yum ekpss gireceğim nasip olursa buna nasıl hazırla na bilirim hangi yayın kitap lar dan hazırlana bilirim bu kitapları internet üzerinden bulabilir miyim yardımci olur musunuz

Arkadaşlar matematik'ten sorunuz olursa bana bişekilde yollayın ukalalık etmiş olmazsam eğer kesin çözümünü size yollarım... Herkesin allah yar ve yardımcısı oldun

2016 ekpss başvuruları nezaman ve hangı konuları çalışcam yardım ?

selam arkadaslar ben orta ögretım ekps ye girmek ıstıyorum hangı konulardan soru cıkıo ve çıkmıs soruları nerden bulabılırım hangı duzeyde çalısmama gerekıo kolaymı zormu lıse duzeyındemı cıkıo sorular yada normal kpss soruları gıbımı cıkıo???*

Ekpss Dengi Sorular

İyi günler
Allah nasip ederse 2016 yılı ekpss'sine girmeyi planlıyorum. Acaba bana Ekpss dengi sorular yollayabilir misiniz acaba bu konu altında?Bi konu var fakat link kırık galiba.

Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Bu arada lise mezunu olarak gireceğim. Ve girenler var ise biraz bilgi de verirlerse cok sevinirim.

sınav nisan ayında olabilir ekpss dengi sorular falan arama normal kpss kitaplarını al ve çalışmaya başla

bende Türkçe anlatacağım arkadaşlar canlı yayında ağustos ortası gibi düşünüyorum. katılmak isteyenler başlığa yazsın

ekpss kursları var mi İstanbul'da bilen var mi arkadaşlar lisans düzeyinde

ekpss kursu ile normal kpss kursu aynımıdır aynı ise neden fiyatları degişik.. bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

Ya ne kadar hazırlanırsak hazırlanalım da artık benim için biraz şans işi. 88-90 puan ile atama şansı garanti bunun içinde 55 yapmak lazım. Süre yetmiyor bile

ekpss

lisans mezunuyum.ekpss de konu anlatımı için hangi kaynağı önerirsiniz arkadaşlar

ekpss

matematik beni çok korkutuyor sıfırım hangi kaynaktan çalışmamı önerirsiniz anlamam için bide güncel konulara hangi yıllara çalışmalı

E- KPSS DE UYGULANACAK TESTLER ve SORU SAYILARI HAKKINDA;

GENEL YETENEK TESTİ SORU SAYISI; TÜRKÇE-15, MATEMATİK -15
GENEL KÜLTÜR TESTİ SORU SAYISI; ATATÜRK İLKLERİ- 10, TEMEL YURTTAŞLIK BİLGİSİ- 6, TÜRK KÜLTÜR VE MEDENİYETLERİ-3, TÜRKİYE COĞRAFYASI-5, GENEL KÜLTÜR- 6

matematik nasıl çalışmalıyım

matematğim çok zayıf hangi kitabı önerirsiniz lisans sözel mezunuyum 15 sorudan ne kadar yaparsam mat için diğerleri fena değil atanma şansı olur

emin ol çok kişi senle aynı durumda şu kadar bu kadar netle atanman olur denmesi yanlış çünkü standart sapma denen bişe var yani her soru aynı değerde olmuyor öyle olsa cvp verilebilir

çok stresliyim sarasota abi lisanstan atanma şansım çok diyorlar

evet fazla bişe yapmana gerek yok ortalama 70 falan yeterli sanırım ÖSYM nin sitesinde atamalara bakmadınmı 2014 lisans atamalarına bakabilirsin en azından puan konusunda bir fikrin olur net az

net az matematik en kolayı.. ben ortaöğretim kategorisinde matematikten full çekmiştim... ama tarih, yurttaşlık bilgisi filan zordu.. özellikle yurttaşlık bilgisi beni mahvetti.

Bende lisans kategorisinde ilk defa sınava girecegim.Bu kategoriden atanan arkadaşlar varsa lütfen tavsiyelerini alabilir miyiz?

Üst Alt