Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye hangi kaynaklardan çalışabilirim?

Murat yayınlarının modüler setinden bende aldım. Diğer arkadaşların da dediği gibi biraz yüzeysel. Matematik kısmı da fazla açıklayıcı gelmedi bana. Kalan süre zarfında sizin için en mantıklısı bol bol çıkmış soruları çözmek bence...

Sanırım dünya üzerinde hiç bir yerde lisans için ekpss deneme seti satılmıyor. tüm kitapçıları gezdm tüm internet sitelerine baktım yok.
yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Muaf olunan konuları dışarıda tutup kpss çalışır gibi çalışmak lazım.Sınava giren sayısı normal kpssye göre az olduğundan engelli kitabı çıkmaz,çıksada hatalarla dolu ve baştan sağma şekildedir.Boşuna ekpss kitabı aramayın artık.

bana yardımcı olursanız sevinirim

ilk defa gircem sınava ve ben çok bişey bilmiyorum bi tane ekpss 2014 kitaba çalışıyorum ama pek anlayamıyorum bana yardımcı olurmusunuz

feyzi123

Sınava lise ya da önlisans mı yoksa lisans olarak mı gireceksiniz bilemiyorum ancak mezun olduğunuz öğretim durumunuza uygun bir kitap almanız ve çalışmanız yararınıza olacaktır. Çözümlü deneme sınavları ya da soru bankası kitapları da almanız iyi olacaktır, ayrıca bulunduğunuz il de ekpss kursları açılabilir halk eğitim merkezine telefon ederek öğrenebilirsiniz. Ekpss kitaplarına aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı 2016-EKPSS Kitapları «*Kariyer Meslek Yayınları 2016 KPSS Kitaplari KPSS Soru Bankası

EKPSS Engelli Sınavı

https://www.kitapalalim.com/Kitap/EKPSS-Hazirlik-Kitaplari/?gclid=CKKahovR8MsCFcyRGwodF5gBlg

Merhaba..
Lisans bolumunden girecegim kamu yonetim..2013 de isitme 1 ve isitme 2 diye ayırmış kitapciklar..bu ne anlama geliyor acaba

Üst Alt