Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye hangi kaynaklardan çalışabilirim?

Sınav bana göre oldukça basit geldi. Hemen hemen hiç çalışmadığım halde lise genelinden Matematik ve Türkçeyi full yaptım. Önlisans okuduğumdan dolayı pek önemsemedim sınavı biraz önemseyip genel kültür de çalışsam kesin atanırdım sanırım 2016'a artık. :) 2016'da önlisans mezunu olarak giricem umarım şansım artar :)

sınavı zaten gıttıkce zorlastırıyorlar yanı 2016 sda yuısej bır puan aLmaasam artık bıttımö ben mahfoldum dırek 5 cı bı kattan atlayıp olmek en guzelı olur

furkan916;

O şekilde yorum yaptıysanız evet yanlış anlaşılma olmuş,kusura bakmayın lütfen.

devran29;

Hayat her şekilde yaşamaya değer devran.

valla depblue karsdesım hayat herseye ragmen guzwekl ama para olmayıncaC İŞ c olmatyınCA bı tatı kalmıytor surnmekten anam aglasdı vallahı rabbıme her gub dua edıonm ya bı ıs nasıp et yada ölmeyi

Bana göre en iyi kaynak çok çalışmak arkadaşım. KPSS kaynaklarından bile çalışabilirsin. Ama çok çalışmadıktan sonra hiç bir anlammı olmaz

arkadaslar kaynak çok önemli değil. ortalama bir kaynak olması yeterli.herkese göre değişebilir çalışma stili. çok saçma gelecek ama ben sporunda çalışmada etkili olduğunu düşünüyorum. düzenli spor ve düzenli çalışmayla en iyi sonucun alınacagı kanaatindeyim.sınava girmeden önce 1 saatlik yürüyüs yapın nabzını artıracak hareketler yapın inanılmaz faydası oluyor.düşünme yeteneğiniz inanılmaz artıyor kan dolaşımı hızlanınca. ben 2012 kpss(normal)de sınavdan önce 1 sattlik hızlı yürüyüs yaptım mat turk den 60 soruda 1 yanlış çıktı ve 91 puan aldım.2014 ekpss de aynı taktikle 1 yanlışım çıktı 99. 8 puan aldım. yani demem o ki ders çalışmak kadar sporda çok önemli. çok verimli oluyor.
engelli olabilirz ama illaki yapabileceğimiz sporlar vardır.

ekpss

e kpss dersleri nelerdir lise mezunu için

Normal kpss ile aynı ama belli başlı farklılıklar var sayısal mantık,sözel mantık ve tarihteki çağdaş Türk ve dünya tarihinden sorumlu değiliz.Değişiklik olarak sadece bu var.

1,2mılyon 2022 maaşı alan engellılerın maaşları kesılırse bu adamların cogu bes kurussuz kalıp sınava gırecegınden 2016 e-kpssye kaç kışı gırer ?100 puanlık uzman sorusu sıze bunu bılen gelecegı goren kazanır mutlaka.
2016-2018'ın kpssden farkı kalmayacak bu gıdışle.

akıllı adam tavsiye ederim nokta atışı bi kitap

Matematikte full çekmek istiyorum ve hayatım boyunca matematik problemim olmasın diyorsanız kesinlikle nejdet kirpiden çalışın konu başına 3-4 tl ücret istiyor ama kesinlikle değer .

Matematik Konu Anlatm videolar

arkadaşlar hangi dersaneyi tavsiye edersiniz dersaneya gidecek olanlara

deep_blue85;
sayısal sözel mantık ve çağdaş türk dünya tarihi derken nasıl yani biraz açarsan seviniriz

slm

ekpss girecem ilk defa herhangi sertifika isteniyurmu lise mezunuyum kac puan almam gerek kac net yapmama gerek en iyi kitap hangisidir kitap alacamda

kpss sadece ön şart olur, belli bir puanı geçen adayı (alacağının 3 katı kadar) mülakata çağırır, yazılı sınav, sözlü mülakat derken burada eler, hele bir de yds isterse yandı gülüm keten helva. Şöyle bir şey de var. Kendi adıma söylüyorum, kurumların çoğunun açtığı engelli kontenjanı hizmetli için oluyor. İşler gitgide daha da zorlaşıyor da hakkımızda hayırlısı olsun (adettendir)

arkadaşlar lisanstan sınava gireceğim hangi kaynağı tavsiye edersiniz çoğu yargı diyor

arkadaşlar hangi yayının güncel konularına çalışalım.tecrübesi olan arkadaşlardan rica ediyorum.çünkü nette çok sayıda yayının güncel olayları var

Kardes normal kpss konulari zaten ekpss kitaplarindan fayda goremezsin sen normal kpss yayinlarindan al

sarasota

Normal Kpss müfredatında ekstra olarak sayısal ve sözel mantık ayrıca çağdaş Türk ve Dünya tarihinden sorular gelir bizde çok büyük olasılıkla bu tür sorular sorulmayacak ama edindiğim bilgiye göre ösym 2014 sınavında lisans e-kpss de sözel mantığa yakın bir soru sormuş.Bu da şunu gösteriyor dilerseler sorabilirler ama bu soru ne kadar zor gelir orası muamma.Çünkü sözel mantık kavranamadığında cidden zor bir ders,çağdaş Türk ve Dünya tarihi de Atatürk sonrası tarihi kapsar ve dünyadaki geçmişte yaşanan önemli olaylar sorulur mesela 2.dünya savaşındaki mihver devletleri nedir gibi.

yayın önerileri

Ekpss çalışabileceğimiz adam gibi konu anlatımlı komple set önerir misiniz?

kapadokya yayınlarının kazandıran set isminde setleri var ona bakabilirsiniz.

ekpss

merhaba 2016 ekpss ye girmek istiyorum lise mezunuyum kitaplara nedreden ulaşırım saygılarımla.:)

merhaba trend85... murat yayınlarını aldım ve hiç memnun kalmadım. yargı ekpss kitabı nasıl? memnun kaldınız mı?

EKPSS tarihleri açıklandı nasıl çalışmalıyım? :)

İyi günler öncelikle. :)

qRADl3.jpg

Resim için;http://i.hizliresim.com/qRADl3.jpg

Engelli Kpss tarihi bu demi arkadaşlar? Yani bu sınava gireceğim.%43 sağ bacağımdan engelim var.

Sınava nasıl hazırlanmalıyım soru ağırlıklı.Örneğin neler çıkacak yani ygs tarzı mı?

Teşekkürler okuyup vakit ayırdığınız için.Sağlıcakla kalın.

Ben evvelki sene kpss ya girmiştim o zamandan elimde ihtiyaç yayınları kpss seti vardı onlara çalışmayı düşünüyordum ama ekpss kitapları farklı mı oluyor

Ekpss kitapları normal kpss kitaplarına göre daha yüzeysel olmakta

Yani elimdeki kitaplardan çalışa bilirim o zaman

Üst Alt