Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye hangi kaynaklardan çalışabilirim?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba.2016 ekpss sınavına şimdiden çalısmaya baslamak istiyorum.hangi yayınları tavsiye edersiniz?

Kitapların listesi şu şekilde:

1- Kitapseç Yayıncılık 2014 - Tamâmı Çözümlü Soru Bankası - Lise ve Ön Lisans Mezunları İçin Ana Kaynak - Lisans Mezunları İçin Yardımcı Kaynak
2- Kitapseç Yayıncılık 2014 - Yaprak Test
3- Kitapseç Yayıncılık 2014 - 5 Deneme Sınavı
4- Kitapseç Yayıncılık 2014 - Konu Kitabı - Lise ve Ön Lisans Mezunları İçin Ana Kaynak - Lisans Mezunları İçin Yardımcı Kaynak
5- Yargı Yayınevi 2014 - Konu Kitabı - Lise - Ön Lisans - Genel - Görme - İşitme
6- Akıllı Adam Yayınevi 2014 - Hazırlık Kitabı - Lise - Ön Lisans - Lisans
7- Müfredat Yayınları 2014 - 5 Deneme Sınavı - Ön Lisans - Lisans
8- Yedi İklim Yayıncılık 2014 - Lise - Ön Lisans - Lisans - Şimdiye Kadar Çıkmış (2012 ÖMSS) Tüm Sorular ve Ayrıntılı Çözümleri

Kitapseç Yayınları kitapları çok zordur, alıp da çalışmanızı tavsiye etmem. Öğretmenler de Kitapseç Yayınlarını tavsiye etmiyor.

Başarılar...

Merhabalar ,
Lisans mezunu olarak önceden düz kpss ye çalışmıştım yargı ve ihtiyaç vazgeçilmezim.

Yargı ekpss
Murat ekpss
Ihtiyaç lise önlisans kpss

Seç kitap da aldım ama onermiyorum .

arkadaslar verdiğiniz bilgiler için tşkler önce yargı yayınlarını alıyım.kitapseç yayınları çokmu zor?

Yargı da iyi fena değil ama ben şahsi olarak öncelikli uzman kariyeri öneririm. -Uzman Kariyer Öğreten Serisi- Kendim alacaktım nette çok araştırdım ama benim çalışmaya başladığım zamanlarda çıkmamıştı daha. Abim aldı o kpss lisansa gireceği için. İncelediğim kadarıyla çok güzel geldi bana. Abim de çok beğendi. Kitapseç in normal kpss coğrafya soru bankasını çözdüm çok kolaydı 2-3 günde bitti kitap. Ama sözde! EKPSS için çıkardığı kitapları kesinlikle almayın. Konu anlatımlı kitabını gereksiz şekilde zor yapmışlar

Tşkler merve hanım.eylül ayında çalısmaya baslıcam bakalım önce yargı yayınlarını almak istiyorum.herkes tavsiye ediyor.

Tarihim fena degil türkçe ve matematiğe ağırlık vermek istiyorum

Kitapseç EKPSS'yi kesinlikle almayın. EKPSS kursu veren eğitim kurumları öğretmenleri bile EKPSS Kitapseç Yayınlarının kitaplarını çalışmayın demişler öğrencilerine. O kadar diyeyim size yani. Çok zor ve gereksiz.
Yedi İklim Yayıncılık 2014 - Lise - Ön Lisans - Lisans - Şimdiye Kadar Çıkmış (2012 ÖMSS) Tüm Sorular ve Ayrıntılı Çözümleri çok yararlı, çok faydasını gördüm, özellikle soru vermiyor artık ÖSYM %10'unu veriyor, bu çok iyi bir kitap.
Müfredat Yayınları 2014 - 5 Deneme Sınavı - Ön Lisans - Lisans kitabı da çok güzel. Çok zor değil sorular ve öğretici. Yargı Yayınevi 2014 - Konu Kitabı - Lise - Ön Lisans - Genel - Görme - İşitme. Bu kitap, zaten lise ve ön lisans için temel.
Akıllı Adam Yayınevi 2014 - Hazırlık Kitabı - Lise - Ön Lisans - Lisans kitabı da zor, ama lisans için gerekli bir kaynak olarak görülebilir.
Başarılar sınavda...

yediiklim- ihtiyaç yargı murat data pegem bunlardan biriyle veya bikaçıyla çalışabilirsiniz

mesela bu yayınlardan birini ana kaynak olarak seçin sonra konular bittikçe diğer kaynakların sadece soru bankası ve denemeleri alın. soru bankası ve deneme için farklı 3 kaynaktan çalışmanızı öneririm

2016 kadar sen bir kitabı bitir.. söz bir kitapta benden :==)

yakısıklı adamsın sen calısamazsın

Tek Kitap olan ÖMSS kitaplarını tavsiye etmiyorum. En makbulu Set halinde satılan Konu Anlatımlı kitaplardır. Düzenli ve verimli çalışılırsa başarıya ulaşılacağı kanısındayım. Benim naçizane görüşüm İhtiyaç Yayıncılık'tır. Bol soru çözerek de pratik yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Herkese başarılar dilerim.

2016 da ekpss olacağını pek zannetmiyorum şuan normal kpss bile kalkıyor...

Arkadaşlar şuan kitapçılarda bu kitapları bulabilirmiyiz ki? Sonuçta sınav bitti kitaplar eski tarihli durumuna geçti. Benim gittiğim kitapçıda 2014 EKPSS kitapları görmedim.

pekı 2014 ekpss kıtabına calıssak kitaptanmı soru soruyorlar 2016 ekpss kıtabınımı beklıyelım

E-Kpss kitapları

Önerebileceğiniz e-kpss tarzında kitap var mıdır?Özellikle e-kpss ye yönelik deneme sınavları olan lisans mezunları için kitap ve yayınlar var mıdır?Saygılar.

Sayın Mustafa arkadaşım, sen sınava istediğin kadar hazırlan ama benim gibi yıllarca devlet kapılarında sınav sınav dolaşırsın ama amcan dayın yoksa sende bizim gibi atamaları unut, görüyorsun devletin yaptıklarını adamlar engelli kotalarından bile baldızlarını, yeğenlerini, eniştelerini, partililerini kadrolara yerleştiriyorlar onlarıda engelli ataması göstererek sayıyı şişirip şişirip önümüze korlar, daha bir kaç ay önce şehit yakınları ve gazilerin atamalarını bizim engelli kotalarından hemde 5.000 -- 10.000 kişi yerleştirdiler, sizde daha 2015 ve 2. ve 3. atamalar olmadan 2016 daki sınavdan bahsedersin...

kitap

merhaba arkadaslar ekpss 2014 kıtabınamı calısmak lazım yoksa 2016 için yeni kitap cıkarmı

Mutlaka çıkar ama Tarih, Matematik, Coğrafya, Türkçe, Vatandaşlık bunlar her kitapta aynı zaten.
Sadece güncelleri 2016 kitabından çalışırsın, o da zaten internette de oluyor.

saool ablam pekı kıtaptan mı soru soruyorlar osym de yoksa gecen yıların soruşarıda cıkıyormu

Yok geçen yılın sorularından sormazlar, ama konular hep aynı. En temelleri lise içindir. sonra zorlukları yükseliyor. Ben liseden girdiğim için sınava diğerlerinin zorluk dereceleri nedir bilmiyorum. Ama matematikten bütün mat1'in temelleri çıkıyor birer ikişer soru işte. Güncellerinde 2014-2016 arası çıkar en önemli olanları. Türkçe paragraf zaten. Böyle böyle gidiyor işte. :)

ya desne ablam cok zorlastırcaklar artık allah yardımcımızolsun ablacım

Çözebildiğin kadar soru çöz devran kardeş.Bu iş sorusuz olmaz.Yeteri kadar konuyu çalıştıktan sonra tabi.

haklısında kardesımn be3nde anlama zorlugu var kavrıyamıyom bırseyı benım halım bıtık gıbı ekpss de nasıl yuksek bır puan alcamö sabahlara kadr dusunuyomn :(

bNa bı matematık sorunusu 10 defa goster anlamamıyom :(

furkan916;

Zihinsel ya da ruhsal bir engeli varsa kişinin bu gayet normal bir durum.Zihinsel durumlarda da ruhsal durumlarda da konuyu kavramak zorlaşıyor.Kendimden biliyorum bu sorunu çünkü ben de ruhsal yönden engelliyim.Aklınızı tam olarak adapte edemiyorsunuz zihin başka yerlere kayıyor.

deep_blue85;

Galiba yanlış anlaşılma oldu birisi 2016 EKPSS kalkacak dedi ben ona yazmıştım.

Üst Alt