Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS sonuçlandı açıklandı!

inşallah millet vekili bennur karaburun 1000 in üzerinde ekpss ye giren öğretmen adayı olduğunu twetter hesabında beyan etmiş. öğretmen adayları düz memurluğa tercih etmezlerse alanı olmayan arkadaşlara rahatlıkla girer düşüncesindeyim.

1000 in üzerinde öğretmen varsa ve bizden önce tercih ederlerse memurluk için uğraşanlar yaşadı ama bizden sonra alırlarsa hapı yuttuk demektir çoğu garanti olsun diye memurluk yazacaktır

81 puan sıralamam : 2198 nedense memurluk için hiç ümidim yok.. ama yinede memurluk yazacağım

bende 81puanaldım şuanbüyük ikilem yaşıyorum zamanın ötesinde arkadaşım gibi ilk atamada memurluğungelmeyeceği aşikar 2 atamayıbeklemek mi mantıklı yoksa hizmetli kadrosundan atanma şansınımı değerlendirmeli.Asıl sıkıntı ilk tercihte hizmetli atandıktansonra 2 atamada puanlar iyice aşağı çekilirse bizde keşke bekleseydık demek istemiyoruz.Tecrübeli arkadaşlardan akıl vermelerini bekliyoruz.

bende 81puanaldım şuanbüyük ikilem yaşıyorum zamanın ötesinde arkadaşım gibi ilk atamada memurluğungelmeyeceği aşikar 2 atamayıbeklemek mi mantıklı yoksa hizmetli kadrosundan atanma şansınımı değerlendirmeli.Asıl sıkıntı ilk tercihte hizmetli atandıktansonra 2 atamada puanlar iyice aşağı çekilirse bizde keşke bekleseydık demek istemiyoruz.Tecrübeli arkadaşlardan akıl vermelerini bekliyoruz.

81 puanla ilk atamada atanırız hizmetli olarak.. ben şahsen acele etmeyeceğim..

2.atamayı beklemeyi mi öneriyorsun zamanın ötesinde kardeşim ilk tercihleri sadece memur yapalım 2.atamada karışık mı yazalım diyorsun

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben geçen yıl 85 puan aldım ve ılk atamada ılk 10 tercıh memurluk 20 tercıh hızmetlı yazdım...ılk atamada yerleşemedım.ıkıncı atamada aynısını yaptım .ve hızmetlı olarak yerleştım...bu memurluk denen şey 90 ın altını görmuyor hevesımız kaçıyor ama durum bu ...

ben geçen yıl 85 puan aldım ve ılk atamada ılk 10 tercıh memurluk 20 tercıh hızmetlı yazdım...ılk atamada yerleşemedım.ıkıncı atamada aynısını yaptım .ve hızmetlı olarak yerleştım...bu memurluk denen şey 90 ın altını görmuyor hevesımız kaçıyor ama durum bu ...

nerde hizmetli olarak çalışıyorsun ? benim kurumlarla ilgili pek bilgim yok.. hangi kurum daha iyi ?

Bence hiç ikilimede kalma kardeşim senin geçtiğin yoldan bende geçtim 83 puan aldım 2014 te 30 tercihide Milli Eğitim Bakanlığının hizmetli kadrolarını yazdım memeurla aramda 40 tl var hizmetliye taşta taşıtmıyorlar niye hizmetli kadrolarından korkarsınız anlamadım 2 atamanın garantisi varmı atama takviminde bile yer almıyor kaç kişi alanacağı meçhul 1 yıl memeur olucam diye beklemek mantıksız 2300*12=27600 tl paradan kalırsın hem hizmetli olunca hizmetli kalacaksın diye bir şeymi var bursa milli eğitim 3 yılını dolduran ve bilgisayar işletmeni sertifikası olanları memeurluk V.H.K.İ ve Bilgisayar İşletmeni kadrolarına yükselti hemde sınavsız.

Bence hiç ikilimede kalma kardeşim senin geçtiğin yoldan bende geçtim 83 puan aldım 2014 te 30 tercihide Milli Eğitim Bakanlığının hizmetli kadrolarını yazdım memeurla aramda 40 tl var hizmetliye taşta taşıtmıyorlar niye hizmetli kadrolarından korkarsınız anlamadım 2 atamanın garantisi varmı atama takviminde bile yer almıyor kaç kişi alanacağı meçhul 1 yıl memeur olucam diye beklemek mantıksız 2300*12=27600 tl paradan kalırsın hem hizmetli olunca hizmetli kalacaksın diye bir şeymi var bursa milli eğitim 3 yılını dolduran ve bilgisayar işletmeni sertifikası olanları memeurluk V.H.K.İ ve Bilgisayar İşletmeni kadrolarına yükselti hemde sınavsız.
Parsam kardeşim aslında dediğinde haklısın bide şöyle bir durum var benim raporumda ağır bedeni işlerde çalışamaz ibaresi var bilgisayar işletmenliği sertifika ve b sınıfı ehliyetim de var.Benim engelim zaten ağir bedeni işlerde çalışamaz ibareli yani benim budurumum şartları iyileştirir mi.

bence biran evvel atanıp gitmek gerekiyo neyin ne olacağı hiç belli değil hiç birşeyinde garantisi yok garantiye alıp gideceksin önünde yine şans olur birer yükselirsin boşta kalmaktan iyi değil mi

bence biran evvel atanıp gitmek gerekiyo neyin ne olacağı hiç belli değil hiç birşeyinde garantisi yok garantiye alıp gideceksin önünde yine şans olur birer yükselirsin boşta kalmaktan iyi değil mi
Öyle mantıklı ama alınan puanla 2.atamada direk memur olmak var maaş para sorun değil isterse 100 olsun arada isterse 150 bizim engel durumumuz dışında bize yük bindirmeleri yoksa herkez devletin eli altında çalışmak istemez mi
Yanlış mı düşünüyorum.

tabi ki haklısınız kim istemez ki olmuşken en iyi kurum olsun en iyi kadro olsun ama bizim ülkemizde engelliler hep unutuluyor verilen sözler pek tutulmuyor hani belirli bir alım takvimi yok normal kpss gibi değil ne olacağı ne yapacakları alıp almayacakları bile belli değil 2. 3. alım olacak mı kaç kişi alacaklar falan dediğinizde haklısınız belki şimdi hizmetliye zor giderken 2. alımda 3. alımda kral gibi memurluk gelecek ama insan düşünmeden de edemiyor doğrusu ikilem yani

tabi ki haklısınız kim istemez ki olmuşken en iyi kurum olsun en iyi kadro olsun ama bizim ülkemizde engelliler hep unutuluyor verilen sözler pek tutulmuyor hani belirli bir alım takvimi yok normal kpss gibi değil ne olacağı ne yapacakları alıp almayacakları bile belli değil 2. 3. alım olacak mı kaç kişi alacaklar falan dediğinizde haklısınız belki şimdi hizmetliye zor giderken 2. alımda 3. alımda kral gibi memurluk gelecek ama insan düşünmeden de edemiyor doğrusu ikilem yani
Aynen işte bizde o ikilem kaldık şimdi hep memurluk yazacak atanamayacaz o psikoloji zaten 5 senedir bekliyoruz biraz iyi puan almışım sıralamada 2000-2500 lere gelmişiz bu fırsat bi daha gelirmi ikilemi.Hizmetli yazacaz 81 le atanacaz sonra 2. Atama olacak 78-79 la memur alınacak sonra keşke diyecekmiyiz.Tecrubeli kardeşler yazabilirler yorum

Sanırım ortaöğretim mezunusunuz yani geçmiş atamalarda 2. Alım kaça kadar düşmüş görebilirsiniz bu senede fazla düşer bence

Sanırım ortaöğretim mezunusunuz yani geçmiş atamalarda 2. Alım kaça kadar düşmüş görebilirsiniz bu senede fazla düşer bence
Evet ortaöğretim mezunuyum geçen sınavda 77.36 gibi bir puan almıştım 3.atamada hizmetli 77.48 le falan kapattı ama o sınavda o puanla 7500 sırada falandım şimdi 81 puanla 2300 falan birde bu sene 90 ile 100 puan arası alan kişi sayısı 300. 90 ile benim puanım arasında 1900 kişi falan var.Yani sıralama sıkışık alım sayısı bu konuda etkili olacak heralde

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle yazdıklarım Lise gurubunda giren arkadaşlar içindir

EKPSS 2014/2 Atamada Kendi ilim ve ilçeme 82,5 puanla hizmetli olarak milli eğitime atandım işimden çok memnunum Şimdi arkadaşlara atamada nasıl bir plan yapacaksınız kaç puanlara kadar iner tahmini yazacağım ve 2016 EKPSS ye de öylesine girdim 2014 ve 2016 sonuçlarımı ilk olarak tabloya dökeceğim.

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi151
Genel Kültür Testi232
EKPSSP1 Puanı82,41239
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası3236
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı49527

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi135
Genel Kültür Testi236
EKPSSP1 Puanı80,35047
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası2846
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı52728

2014 EKPSS Sınavında 82,4 puanla başarı sıram 3236 imiş 2016 EKPSS Sınavında 80,3 ile başarı sıram 2846 olmuş. şimdi buradan çıkacak çok sonuçlar var 2016 da aldığım 80,3 puan 2014'te aldım 82,4 puandan daha üstün çünkü başarı sıram daha iyi birinde 82,4 puan ile 3236.cı olmuşum ama 80,3 puanla 2846.cı olmuşum. Atamada Puandan çok başarı sırası önemlidir.Ben tercih yapmayacağım ama tercih yapacak arkadaşlara tavsiyelerim olacak, Doğru kararlar ile ilk atamada 6000 kişi alanacağı söylenmişti bunun 3000 kişisi kesin Lise mezunu olacaktır. ve çoğuda hizmetli kadrosu olacaktır hizmetli ve memur arasında 40 tl fark vardır Önemli olan devlet kapısına kendinizi ata bilmektir.80 Puana kadar alan arkadaşlar kesinlikle ilk atamada atanacaklardır eğer tercihlerinden bir kısmını hizmetli kadrosunu tercih ederlerse.

Konuya şöyle devam edeyim Ben 80,3 puanla 2846 sıradayım ama ben şuanda devlet kadrosunda çalışan biriyim ve hizmetli kadrolarını tercih edemem inannın bana bu 2846 kişi içinde 800-900 kişi zaten devlette hizmeli kadrosunda çalışmakta ve hizmetli kadrolarını tercih edemeyecek ben buradan 80 puan ve üstü alan arkadaşlar için şunu söylüyorum 30 tercihin ilk 15 ini memur yazın ama geri kalan 15 ini hizmetli kadrolarını yazın ki açıkta kalmayın kesinlikle atanırsınız. 2. veya 3. atamanın garantisi varmı yada sayısı hizmetli olarak atanırsın görevede yükselme sınavı ile memur olursun şef olursunuz

Bide şunu belirteyim bazı arkadaşlar başarı sırası 700 veya 900 sırada sormuş acaba atanırmıyım diye sen atanmayacaksın da kim atanacak 2 ve ya 3 atamada puanlar kaça düşer bilemem ama başarı sıranıza bakın 5500 ze kadarsa 2. veya 3 alım olursa kesin atanırsınız.

arkadaşımız formda en iyi açıklamayı yapmış kendisine kendi adıma çok teşekkür ediyorum

Evet güzel bir değerlendirme olmuş bu ihtimaller üzerine tercihleri mizi yapalım inşallah

Genelde Memur olan arkadaşlar bu siteye girmezlermi diyeyim yada bir sonraki memur olacak arkadaşların sorularını yanıtlamaya üşenirlermi desem bilemedim ben sorulan her soruları cevaplarım ister özelden yazın ister forumdan soru olan arkadaşların dualarını alalım

Sizden bir değerlendirme alalım iş hayatınızda alakalı sıkıntılı bir durumunu var mı

Arkadaşlar benim puan 90.347 sıralama 230. Lisans olarak başvuru yapacağım.sonuc ilk açıklandığında çok umutluydum fakat yorumlara bakılırsa durum kritik. Ben konya istiyorum olma ihtimali % kaç yardimci olabilirmisiniz lütfen ??? Ayrıca tek tercih yapmayı düşünüyordum şu durumda 15 tercihin hepsini yapacağım.

Ben bile85 puanla garanti bakıyorum sen hala şüpe mi ediyorsun:d

arkadaşlar sizlerden ricam. Tercihlerinizi gerçekten iyi yapmanız ve gitmeyeceğiniz yerlere tercih yapmamanız. Boşuna kadroları doldurmayalım gidecek arkadaşlarıda düşünelim.

Ben yorumlara bakarak ümidimi kesiyorum yoksa puan ve sıralama olarak ilk tercihimin gelebileceğini düşünüyordum. Ilk defa giriyorum ekpss ye süreç ne şekilde işliyor puanlar tercihler ne durumda bilgim de olmadigindan kuşku illa ki oluyor...

tercih yaparken bilmeyen arkadaşlar bence tecrübeli kişilerden yardım alsın derim ben tercih çok önemli özellikle sıralaması iyi olan arkadaşlar tercihlerini güzel yapsın boştan yere gitmeyeceğiniz yerler yazmayın

Benim engelim yürümede hizmetli olarak atandım destek hizmetlerde çakılıyorum kaymakamlıktan görev unvan değişikli oluru alıyorlar memurluk yapıyorsun evli 2 çocuk ve eşim çalışmadığı için eş yardımı alıyorum 2450 TL maaş alıyorum önümüzdeki ay 130 tl kadar bir zam gelecek 9 yıl fabrikada çalıştıktan sonra memurluk süper oldu Eşim diyorki sen baya baya iyi bir adammışsın psikolojin düzeldi diyor Fabrikada çalışmak hem psikolojimi hem sağlığımı mah vetti tekrar üstüne basarak büyük harflerle yazıyorum ​ HİZMETLİ KADROSUNDA ÇALIŞMAK FABRİKADA MÜDÜR OLMAKTAN BİN KAT DAHA İYİDİR.
bukim77

parsam

Parsam kardeşim değerlendirme için teşekkür ederim.Bende evli 2 çocuk babasıyım 5000 sigorta pirim günüm var emekliliği hak ettim.2019 eylül ayında maaş alma zamanı gelecek.Fakat ben ömss zamanında beri sınava giriyorum 77-78 aldım şimdi 81.36 ama sıralama iyi 2500 falan bende engelim karaciğer ağır bedeni işlerde çalışamaz raporum var bilgisayar sertifikası var ayakta fazla duramıyorum varisler falanda var onun için hizmetli olupta bize sıkıntı verecek insanlarla karşılaşmak istemiyorum.Tercihlerde böyle analiz yaparak yapma sebebim ondan.Senin fikirlerin kamuda çalışan biri olarak bizim ićin önemli

Mrb GESEES said kardesim onlisans 77 puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum

Üst Alt