Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ekpss/Kura İle Yerleştirme Sonuçları

Kurum Adı İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Kadro Unvanı TEKNİSYEN (İSTANBUL MERKEZ)

ben bakıyorum.birşey yazmıyor.sonuç olumlu veya olumsuz.nasıl olacak bu

[FONT=Times New Roman]76,67575 atanamadım. BELLİYDİ [/FONT][FONT=Times New Roman].ama puanların 78 lere küsüratlara düşmesi ortaöğretimden bahsediyorum . Umut verici [/FONT]

ben sınavla hatay hastane memurluğa atandım osmaniyeye alamaz mıyım başlarken ? bide başlamam ne kadar sürer ? biri başlama sürecini detaylı olarak anlatabilir mi ?

EKPSS Kura sonuçları açıklandı mı?

arkadaşlar sayfaya girdiğimde sınav olanlar atandı yazıyor kura ile atama sonuçları açıklandımı bişey göremiyorum.

ÖSYM
Sonuç kaydınız yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz.
ekranda bu yazıyor

arkadaşlar sayfaya girdiğimde sınav olanlar atandı yazıyor kura ile atama sonuçları açıklandımı bişey göremiyorum.

ÖSYM
Sonuç kaydınız yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz.
ekranda bu yazıyor

biraz bekle saat 2-3 gibi tekrar bakabilirsin. atamalar yeni oluyor.

arkadaşlar kura usulüde aynı linktenmi çünkü ordaki yazılana göre sınav sonucu diyor ama kura usulüyle nerden bakacağız ?

kurası çıkmamış olanlar ne yazıyor ekranda?benim ekranda ''[FONT=Times New Roman]Sonuç kaydınız yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz.''yazıyor[/FONT]

en geç akşama doğru açıklanacakmış arkadaşlar bende yeni gördüm.

Fazla belletmeseler daha kura sonucunu

Hayır henüz açıklanmadı

rabbim herkesin yüzünü guldursun insallah herkesin istediği gibi olsun.

oldumu olmadımı belli değil kanser oldum.nasıl öğreneceğim

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar bunları canlı yayın izlerken Kura Çekilişinde not alabildim. Adı olan arkadaş varsa şimdiden sevinebilir. :D

İlker Ertuğrul - Osmaniye - Hizmetli[/FONT]

[FONT=sans-serif]Hüseyin Yahşi - Ankara - Hizmetli[/FONT]
[FONT=sans-serif]İlknur Yeniçer - Kırıkkale - Hizmetli [/FONT]
[FONT=sans-serif]Sedat Balakan - izmir - Hizmetli [/FONT]
[FONT=sans-serif]M.Uysal - AfyonKarahisar - Hizmetli [/FONT]
[FONT=sans-serif]Arife NAr - Sivas - Hizmetli[/FONT]
[FONT=sans-serif]Samet Arguz - Trabzon - Hizmetli[/FONT]
[FONT=sans-serif]Serdar Güner - Bilecik - Hizmetli[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sezen Özkır - Konya - Hizmetli[/FONT]
[FONT=sans-serif]Adile İlke - Erzurum - Hizmetli [/FONT]
[FONT=sans-serif]Hayriye Işık - Amasya Hizmetli [/FONT]

Üst Alt