Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ekpss/Kura İle Yerleştirme Sonuçları

EKPSS/KURA 2016/1 sonuçları açıklandı!

açıklanmış arkadaşlar

ama ben atanamadım

Ben ve kardeşimde atanamadık. Oysa en çok kadro veren yerlere göre 30 tercih yaptık neresi olsa gidecektik. Yine olmadı yine hüsran.. Özel sektörde sürünmeye devam.

Hayır yani benim anlamadığım bir şey var 90 alan bir insan nasıl oluyorda hizmetliden atanıyor.Şahsen ben 90 ve üzeri alsam iye hizmetli yazayım mı ki.?Bu tercihler çok saçma geldi bana yakında çıkar kokusu hadi bakalım hayırlısı.....

ferhat kurt Kişi yüksek puan bile alsa atanayım da ne olursa olsun işsizlikten iyidir diye düşünmüş yazmıştır, ayrıca zaten kadroların çoğu hizmetli kadrosuydu memur kadrosu azdı ikinci atamaları beklememek ya da açıkta kalmamak için riske girmemiştir hizmetli kadrosunu tercih etmiştir.

5 ncıkura yıne yerlesemedık canımız sagolsunn

eniştem kura ile giris icin kaydoldu. onlatin sonuclari ne zaman aciklanir

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sınavsız kura ile atanan oldumu ?

Arkadaşlar sınavsız kura ile giriş yaptım aceba atanan arkadaşlar oldumu bide 2016 da 2. başvuru atama yapılabilirmi ?

Üst Alt