Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2016 EKPSS Başvurularını yaparken nelere dikkat etmeliyim?
Sınava ilk defa gireceğim. Osym bürosunda dilekçe yollamam gerektiğini söylediler. Dilekçenin talepler ve sınav dönemi kısımlarına ne yazmam gerekiyor?
İkincisi dilekçe ile sağlık raporu , eğitim durum belgesi ve kimlik fotokopilerini mi göndereceğim? başka birşey var mı?
mudurluge gıderken yanınızda kimlik diploma ve saglık raporunuzu goturun..aslını ıllakıne gorcekler herbırınden ıkıser tane fotokopı cektırdıler bana.sonra on kabul belgesını aldım ve osym olarak belırlenen lıselerı soyluyolar sıze onlardan bırıne gıdıp ıslemınızı yaptırın uc lıra gıbı bı para alıyolar.en son paranızı yatırın.para 30 lıra.halkbank akbank atm den alıyo ama kuveyt turk ve teb gıseden alıyor
Merhaba arkadaşlar kılavuzda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüklerine gitmemiz gerektiği ya da varsa ilçeye gitmemeiz gerektiği yazıyor. Ben bu bakanlığın sitesinde İstanbulda hangi ilçede nerede bu hizmeti sağlayan birim var bulamadım kafayı yicem. Bunun tam listesini bilen varsa paylaşabilir mi? Üsküdarda falan yok mu acaba Kadıköyde yada. İlla Çağahoğluna mı gitmem gerekiyor.
Cenk ben üsküdarı aradım oradan yapıldığını söylediler. Üsküdar hükümet konağının orada. zelihaabaydın
Zeliha hanım aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Siz ilk kez mi gireceksiniz sınava ? Yani ilk kez girenlerin yaptığı işlemler mi bunlar ?
Birde arkadaşlar bu açık öğretimde almış olduğumuz bilgi teknolojileri dersi bilgisayar kullanım kodu isteyen memuriyetler için yeterli diyorlar. Benimde bilgisayar sertifikam yok ancak bilgi teknolojileri dersini verdim. Geçerli olucak mı ? Geçerli olmazsa zaman kısıtlı almak şansım yok ne yapıyorlar bu durumda ?
KKELEBEKK ekpss ye ilk basvurumu bugun yaptim en son bankamatikte para yatiracaktim fakat bir turlu sistem giris yapmadi sizden ricam bilgilendirir misiniz beni ne yapmam gerekiyor?
Kısmet Hanım merhaba , ben ilk defa EKPSS başvurdum. Ama sizin dediğiniz gibi aile ve sosyal politikalar bakanlığının bağlı olduğum il üzerinden değil de OSYM nin gösterdiği bir lise ye gittim kayıt işlemlerimi tamamladım ve OSYM'nin sitesinden baktığımda başvuru yaptığım gözüküyor. Acaba ben yanlış bir yol mu izledim. Kafam iyice karıştı. Yardımcı olabilir misiniz?
Ahmedkilicc ben ekpss ye başvurdum fakat hala bankaya 30 tl odemedim ösym sayfam da bilgilerim ve engelli bölümü hala guncellenmemis iki gün önce başvuruda bulunmuştum acaba para yatirmadigim için mi görünmüyor bilgi verirseniz çok sevinirim..
Arkdaşlar ekpss daha önce girmiştim. Netten başvuru yapmak istedim. Engel durumu kısmına : Geçerliliği d evam eden sağlık durumu/engel bilgigisi bulunmamktadır. yazıyor. Bu şekilde olan varmı ayrıca fotoğraf geçerllik tarihi 26.04.2016 diyr . Şayet atanırsam bu durum sıkıntı olırmu? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Tşk.
@serap_25 Kimliğiniz, % 40 ve üzeri raporunuz ve diplomanızla beraber ekpss başvuru merkezine giderek başvurunuzu yapın. Ösym' de engel durum bilgisi görünmüyorsa sistemsel bir hata olabilir başvuru sırasında eklenmesini/düzeltimesini isteyin. Fotoğrafınızın ösym'de geçerlilik tarihinin sona ermesi atanmanıza engel değil, ancak başvuru sırasında yeni fotoğrafınızın çekilerek güncellenmesini isteyebilirsiniz.
@kingsize78 başvurunuzu tamamladıysanız sorun yok doğru yol izlemişsiniz
@kardelen. Sistemden kaynaklanan bir sorun olabilir, 10 Mart'a kadar sınav ücretini yatırmayı unutmayın.
Bulunduğun ilin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğüne git. Giderken yanında diploma aslını ve fotokopisini, kimlik fotokopisini, engelli raporunu götür. Ordan Ön Kabul ve Tahahhüt Beyannamesini al git Osym ye başvur.