Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS Başvurularını yaparken nelere dikkat etmeliyim?

2014 EKPSS'a lise mezunu olarak girmiştim. Şimdi ise önlisans mezunu oldum ösym portalıma girdiğimde engel bilgilerim görünüyor birde sınav başvuru ücreti olarak 30 TL görünüyor. Benim yapmam gereken en yakın ösym bürosuna giderek önlisans diplomamı sisteme eklettirip 30 TL yatırarak sınava başvurmak mı? Yoksa tekrardan aile ve sosyal politikalar bakanlığına gitmeme gerek var mıdır?

Ark merhaba bi kac sorum olacak..
1- kura basvuru tarihi 3-16 mayıs mı?
2- Bir önceki kuraya basvuranlar tekrar kayıt fılan yapıyor mu yoksa dırek ösymden internet üzerinden basvuruyor muyuz?

aile sosyal polıtıkalara gıderken dıploma goturmek şartmı arkdaslar acıl cvp

yarın sosyal hızlmetlere gıdecem arkdaslar ama bıletım sabah erken saate ank gıdecem fakat ofrenım belgemı almadım okuldan ogrenım belgem olmadan işlem yapmazlarmı

ögrenim belgesi zorunlu banada zorluk çıkarmışlardi haberin olsun ama milli eğitimden falan çıkartabılır mısın bılemem

Ekpss atanma

Iyi günler akradaşlar iş kazası sonucu %40 rapor verildi ve ilkögretim mezunuyum sosyal hizmetlere gittigim zaman sadece kuralara katılacaksın diye söyledin sınava tabi tutulacakmıyım acaba

Ilk okul mezunları kuraya katılmaya hak kazanıyor lar malesef sınava girmeniz için en az ortaöğretim mezunu olmanız gerekiyor

KKELEBEKK ilk basvuru icin Aile ve Sosyal politikalar bakanlığına gitmek şart mi? yoksa başvuru merkezlerinden yapılıyor mu?

yasin334 İlk başvuracaklar yine ön kayıt formu alınır.
OguzZ' ilk kez başvuracaklar aile ve sos. pol. bk'dan ön kayıt formu almalıdır öncelikle.

merhebalar, kamu yönetimi lisans mezunuyum. muhasebe alanında deneyim sahibiyim. ekpss tercihlerinde muhasebeci kadrosuna girmek istiyorum. kamu yönetimi mezunu olmam sebebi ile tercih yapamadım geçen sefer. aynı zamanda muhasebe yüksek lisansımda var. yüksek lisans diplomamı ekpss için işletmem mümkün mü?

KKELEBEKK hocam ben bu gün aile ve Sosyal politika gittin ben yanima diploma fotokopi almıştım kabul edilmedi asli olması gerekiyormuş 200 km yol gidip geldim niye fotokopisi kabul edilmeki tşk ederim

Öğrenim bilgilerinizde değişiklik varsa eğer başvuru merkezlerinden yaptırabiliyorsunuz, ben önlisanstım şimdi lisans olarak (son sınıf halen devam ediyor şeklinde öğrenim belgesi alarak) değişiklik yapıp başvurumu tamamladım ancak şöyle bir şey de oldu ösym sisteminde var olan fotom 24 nisan 2016 ya kadar güncellenmiştir yazıyordu ancak başvuru merkezinin sisteminde foto çıkmadı ekrana, haliyle orada tekrar foto çekindik bileydim süslenir giderdim yataktan kalkmış gibi fotom oldu hahha :D

ekpss için aday başvuru formu engel bilgi formu nereden alıyoruz

ekpss için aday başvuru formu engel bilgi formu nereden alıyoruz

çıktısınımı çıkarmam gerekicek aile bakanlığına gidince raporu götürmemiz lazımmı yani raporu alıcaklarmı orda fotokopisini götürsek olurmu

Tüm belgelerin fotokopilerini çek ve asıllarınıda yanında götür

Bilgilerin için teşşekkür ederim allah razı olsun Yanlız abla kura tarihini yanlış yazmışsın kura başvuru tarihi mayısın 3 de başlıyor 16 sında bitiyor

Kısmet hanım önceki cevabınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak zamanınız olursa cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Benim raporumda sadece bipolar bozukluktan dolayı %40 engel var. aile ve sos. il müdürlüğünde genel engel grubu yazdılar.

Osym başvuru merkezinde bilgilerimi girerken sınıflanmayan kısmını seçip altına da Bipollar affektif bozukluk yazdılar. Raporumda ruhsal ve duygusal kısmı işaretlendiği halde o bilgiyi girmediler.

şu an şöyle gözüküyor :

SAĞLIK DURUMU / ENGEL BİLGİLERİ
Engel Durumuna İlişkin Bilgiler
Engelli Grubu (Sürekli)
Sınıflanamayan (%) 40
Açıklama : BİPOLLAR AFFEKTİF BOZUKLUK

Bu durumun yanlış olduğunu belirten arkadaşlar oldu. Sizce yanlış mı? Ve eğer yanlışsa bunu nasıl düzelttirebilirim? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Aile sosyal bakanlığından ön kabul belgesini aldım şimdi geriye ösym gitmek kalıyor..
Sorum şu raporumun aslı yanımda aslı gibidir yanıma almayı unutmuşum işten izin almam biraz zor eve tekrar gidip almakta uzun sürer ösym raporumu alır mı? yoksa pazartesine kalıcak bi an önce kayıt işlerini bitirmem gerek ösym rapor veriyor muyuz orjinal raporumu vermek istemiyorum..

nuri3558 şimdi geldim ösym başvurusundan.raporun fotokopisini aldılar aslını almadılar bilgin olsun

Aslı gibidir olmasına gerek yok yani, raporun fotokopisi yeterli değil mi ?

Yani benden sadece fotokopisini aldi asli gibidiri aile ve sosyal politikalar bakanligi aldi

ilk defa basvuru yaptıgım ıcın ösym merkezindeki görevli saglık raporumun dıplomamın nufus cuzdanımın on kabul ve taahhüt belgemin fotokopisini ankaraya gönderecekmısım böyle bir sey var mı gercekten

Ekpss ye lisans yerine ortaogretim olarak kayıt oldum yanlıslıkla osym ye genel dilekce ve maddi hata kagıdı ve e kpss 2016 gecerlilik suresi icerisinde mezun olur kagıdını osym genel merkeze yolladım egitim bilgim duzelir mi

Bugün ösym kayıt işlemlerini yaptırdım ben işitme engelli hakkını kullanıp 20 dakika daha kazanmak istiyordum ama 60 dakika hakkınız var dendi..

Ben şimdi bu 20 dakikalık hakkımı kullanamıcak mıyım? Başvuru kayıt bilgisinde 60 dakika yazıyor özellikle izah etmeme rağmen ösym çalışanları pek umursamadı başvuru kayıt bilgisinde ne yazıyorsa onu esas alıcaksın dediler, ben hakkım olmayan bişey istemem zaten..

Şimdi ben genel engelli grubundan mı giricem sınava? yoksa işitme engelli grubundan mı giricem?

Üst Alt