EKPSS Tercih sayfası açıldı. Kılavuz yayımlandı. ve tercihler yazıyor ve EKPSS Tercih sayfası açıldı. Kılavuz yayımlandı.yazıyor
ben ortaokul diplomam vardır açık öğretimden birtidim ip ,er oldu ve bilgisayar kursuna gitdim halk eğitim merkezinin vermiş olduğu sentifika aldım ve ilkokulu 1994 /1995 yılında birtidim dipmomam vardır ve şimdi açık öğretim lisesi düz okuyorum sınavlarına giriyorum 5. döneme geçdim ve 2016 diplomamı alıcam inş açık öğretim lisesi düz haberiniz olsun ben zihinsel engelliyim yüzde 50 raporumda vardır 2014-EKPSS: Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı buna tercih yapdım kurarda adım çıkmadı 2013 ve 2012 ve 2011 ve 2010 bile 2009 ve 2008 ve 2007 ve2006 ve bile yapdım adım kurarda çıkmadı şehirler seçdim yazdım yapdım ve böyle haberiniz olsun
2014-EKPSS: Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı her sene her ay yaparım takip ederim ziraat bankasınada 10 milyon yatırım hemde yeterki adım ismim çıksında devlet bana iş versin diye ösymden giderim bilgilerimde öğrenim bilgim ilkokul ve ortaokul yazıyor zaten mezun olduğum tarihleride yazıyor zaten sadece kurarda ismim çıkmasını bekliyenlerden biriyim 30 tanede şehir seçeyorum yazıyorum elbet birisi çıkar diye erzuruma yakın şahirler merkezler seçiyorum uzak şehirler seçmiyem böyle bana gin msn adresimden haberler bilgiler verin lütfen haca nasip olusunuz amin