Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS Tercih sayfası açıldı. Kılavuz yayımlandı.

yıllardırr temızlık ısını zaten sırketler yapıyooo rahatoll

2014/2-EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme

2014/3 KURA DA OLURMU ?

BEN %40 ENGELLİ RAPORUMU YENİ ALDIM 10.AY 2014 DE OLURSADA KURAYA KATILABİLİRMİYİM.

ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER...

Merhaba..

Eğer raporunuzla 2014 EKPSS sınavı için başvuru yaptıysanız yine alım olduğunda kuraya yada tercihlere katılabilirsiniz.
Eğer raporunuzu sınavdan sonra aldıysanız sınav zamanı kura yada sınav için başvuru yapmadıysanız 2 yılda bir sınav tekrar olacak
O zaman başvuru yapabilirsiniz.

Geçmiş olsun.

teşekkürler GÜL

2014 EKPSS hiç başvuru yapmadım

raporumu daha bu ay aldım

O zaman 2016 yılını bekleyeceksiniz.
Ve bence Açık öğretimden Liseyi bitirebilirsiniz o zamana kadar.
Hem ders çalışmış olursunuz hem de şansınız Lise mezunu olduğunuz için biraz daha artar.
En erken 2,5 yılda açık lise bitiriliyor sanırım.

iyi günler bende %96 engelliyim ilk okul mezunuyum bende kuralı sınava girebilirmiyim sınavlar ne zaman nereye baş vuruluyor bilgi verirseniz sevinirm

sonbaba
Eğer Lisans mezunuysanız kuraya girmeyeceksiniz.
Sınav olduğunda takip edin 2 yılda bir olacağı için 2016 yılında sınav olacak.
Sınav başvurusu yapacaksınız,sınava gireceksiniz ve tercih yapacaksınız.
(Kura dediğiniz için ben öyle algılamıştım)

ali1 Merhaba evet siz de İlköğretim mezunu olarak başvuru yapabilirsiniz ve kuraya dahil olabilirsiniz.

tşkler nerede kayıt yapılıyor ve hangi evraklar gerekiyor

Sağlık raporu
Kimlik
Fotoğraf
Diploma(Yoksa öğrenim belgesi)
İle birlikte herhangi bir Liseye gidip başvurunuzu yapıyorsunuz.
O zaman gelsin zaten bilgileri Ösym sitesinde yayınlanır.

iyi geceler ismim önder 2014 ekpss den 74 510 puan aldım motor bölümü mezunuyum memurlar net te 40 kişi civarı motor bölümü mezunu atama bekliyor ancak motor bölümü ataması yapmıyorlar biz bu hususta ne yapabiliriz ? teşekkürler

Yahu konuyu birden görünce (tarihine bakmamıştım) tercihler açıklandı sandım :)
Meğersem eski konuymuş bütün hevesim kırıldı :)

Önder Bey,
Düz Lisenin alımlarını ve sertifikalarınızın olduğu bölümleri tercih edebilirsiniz malesef
Eğer motor bölümünden alım yapılmıyorsa yapacak bir şey yok.
Ama henüz EKPSS tercih kılavuzu yayınlanmadı o yüzden ne olacağını hangi kurumların ne alacağını bilemeyiz.
Bekleyip göreceğiz.

yapacağın tek şey 183 ü aramak ve durumu anlatmak başka çaresi yok bunun

Hanfendi iyi akşamlar Bizim gibi engelli bireylere yardımcı oldugunuz için öncelikle teşekkürlerimi sunarım size.

Bir sorum olcak ben ilk kez başvuru yapıcam bu kura ile çekilen Sinava Ösym şifrem yok yanliz nasil olcak işleyiş ?

Kaç para verip şifreyi alıcaz ve nerden alıcaz. ?

Daha önce lise okuyordum ama tasdikname aldım. yarıda biraktım. çıktım bu tasdiknameyi götürsem oluryormu başvuruya. ?

çünkü o ilköğretim diplomasi okudugum lisede arşivde kaldı bende değil yanı Fotokopiside iş görürmü peki ?

birde Kura ile çekilen iş yerleştirmede yüzde kaç şansimiz oluyor düşükmü yani .?

Çok teşekkürler bilgilendirme için

EKPSS Tercih sayfası açıldı. Kılavuz yayımlandı. ve tercihler yazıyor ve EKPSS Tercih sayfası açıldı. Kılavuz yayımlandı.yazıyor

ben ortaokul diplomam vardır açık öğretimden birtidim ip ,er oldu ve bilgisayar kursuna gitdim halk eğitim merkezinin vermiş olduğu sentifika aldım ve ilkokulu 1994 /1995 yılında birtidim dipmomam vardır ve şimdi açık öğretim lisesi düz okuyorum sınavlarına giriyorum 5. döneme geçdim ve 2016 diplomamı alıcam inş açık öğretim lisesi düz haberiniz olsun ben zihinsel engelliyim yüzde 50 raporumda vardır 2014-EKPSS: Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı buna tercih yapdım kurarda adım çıkmadı 2013 ve 2012 ve 2011 ve 2010 bile 2009 ve 2008 ve 2007 ve2006 ve bile yapdım adım kurarda çıkmadı şehirler seçdim yazdım yapdım ve böyle haberiniz olsun

2014-EKPSS: Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı her sene her ay yaparım takip ederim ziraat bankasınada 10 milyon yatırım hemde yeterki adım ismim çıksında devlet bana iş versin diye ösymden giderim bilgilerimde öğrenim bilgim ilkokul ve ortaokul yazıyor zaten mezun olduğum tarihleride yazıyor zaten sadece kurarda ismim çıkmasını bekliyenlerden biriyim 30 tanede şehir seçeyorum yazıyorum elbet birisi çıkar diye erzuruma yakın şahirler merkezler seçiyorum uzak şehirler seçmiyem böyle bana gin msn adresimden haberler bilgiler verin lütfen haca nasip olusunuz amin

Ekpss tercih listesinin ikincisi nezaman yayınlanacak bilginiz varmı?

Kısmet hanım sizin demiş olduğunuz yerden baktın kura var bide kpss var ekpss tercihi yok.

zzarac8076;

Bu 2014 tarihli bir forum.
Geçmiş tercihlerin gündemi..
Şu an için tercihler hakkında bir gelişme yok.

28.08.2014 tarihi için geçerli.

arkadaşlar 2014 girmiş olduğumuz ekpss sınavının 2015/ 2.tercih listesi yayınlanmamış henüz.sitede duyurular bölümünde gözükmüyor.oysm yi aradım henüz yayınlanmadı denildi.

tekrardan tercih mi yapacağız? eski tercihler devre dışı mı oldu?

yeniden yapılacak ama ortada ne tarih, ne kılavuz yok.

EKPSS sınavına girmek şartmı girmeden tercih yapılamıyormu kps sınavı yetersizmi kalıyor tercih için

yaw osym sıtesınde yazmıyormu 16 nısanda ekpss yerlestırme dıye nasıl olurda her hangı bır acıklama yok orda yazılmıs yanılmıyorsam 16 nısanda tercıhler baslıcak 2015 ın

Şunun başlığını 2014 diye değişseniz iyi olur. ;)

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Aynı tarihlerde
[FONT=arial]16.04.2015 - [/FONT][FONT=arial]24.04.2015 hem EKPSS. KPSS -1ve KPSS-2 yerleştirmleri var o yüzden beklicez biraz daha gibi [/FONT]
[FONT=arial]
[/FONT]
[SIZE=5][FONT=arial][SIZE=4][SIZE=3]2015 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme[/SIZE][/SIZE]
[/FONT]
[/SIZE]

[FONT=arial]KPSS-2015/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme[/FONT]
[FONT=arial]KPSS-2015/2: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 2. Yerleştirme [/FONT]
[FONT=arial]
[/FONT]

Üst Alt