Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS Tercih sayfası açıldı. Kılavuz yayımlandı.

düzgün tercih yapın lütfen iyice okuyun klavuzu sonra yanlış tercihlerden ötürü başkalarının haklarını yemeyelim

kura usulü tercihler 2014/2 diyo bende kura usulü giricem ama 2014/1 de tercih yapmama izin veriyo hata mı var yoksa tercih yapmam gerekiyormu yardımcı olursanız sevinirim tercih yapan arkadaşlar için hayırlısı olsun şimdiden teşekkürler..

YUKARIDAKİ SORUNUN CEVABINI ARIYORUM ARKADAŞLAR :confused:

Teşekkürler kelebek :)

• day İşlemleri Sistemi'nde EKPSS tercihlerine esas mezun durumunda herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.

[FONT=arial]Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.[/FONT]
[FONT=arial]Başvuru Adı:
EKPSS-2014/2: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 2. Yerleştirme

Hatası veriyor[/FONT]

şu aranan niteliklerdeki puanların açıklması olan tabloyu bulamadım bir sürü numara var hangilerine tercih yapabilirim

kılavuz robotu diye bir link vardı nerde o ?

Çok gülüyorum yazılanlara yahu, lisenin ortaöğretim olduğunu bilmeyenler de mi varmış, vay canınaaa :D

Suyum
Neden gülüyorsunuz ki insanlar bilmeyebilir. Genelde çok kişi ortaoğretimin lise olduğunu bilmez.

enteresan ben 5 dakkada hallettim sorunsuz sıkıltısız... fotokopisini almayı unutmayın...

Başvuru yaparken zaten hangi öğrenim durumundan sınava girildiği söyleniyorken, tercih zamanı orada açık açık yazılmış öğrenim durumuna göre kadro bölümlerini nasıl ayırt edilemiyor hayret gerçekten. Merak etmeyin burada okurum ama kendime güldürecek şeyler yazmam!

Arkadaşlar sizden yorumlarınızı rica ediyorum. Klavuzda aynı düzey iki farklı alndan bile tercih yapılabilir deniyor ve bunun için ikinci mezuniyeti olanlar öğrenim bilgisi güncellemesi yapacak deniyor. Şimdi bu noktada sorum şu: Tabiki mezunlar 2. diplomalarını götürüp işletecek ve isterse iki alandanda tercih yapabilecek. Peki mezun olabilir durumda olanlar da(3 ve 4. sınıf öğrencileri) öğrenci belgelerini ösym koord. götürüp öğrenim güncellemesi(öğrenim bilgisinde mezun değilde okuyor yazılacak) yapabilirmi? Elbette henüz mezun olunmadığı için yeni alandan tercih yapamayacak ama Ekpss puanları 2 yıl geçerli old.için ve örneğin açıköğretimde üstten ders alarak 3 yılda mezun mezun olunabileceği için son alımlarda tercih yapabilir.Bu durumda olanlar öğrenim güncellemesi yapabilir mi? Nasıl yorumlanmalı. Çünkü malumunuz diğer kpss başvurularında adaylara bu hak verildi ve adaylar hem mezun oldukları alanları ve olabilecekleri alanlarıda bildirdiler sınav başvurusunda.Teşekkürler...

Bilgisi olanlar veya benzer durumda olan arkadaşlar varsa görüşlerini bekliyorum.

ARKADAŞLAR bu hatayı bir tek ben mi alıyorum...
[h=3]Başvuruya Engel Durumlar[/h]
  • Aday İşlemleri Sistemi'nde EKPSS tercihlerine esas mezun durumunda herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.

[FONT=arial]Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.[/FONT]

ben ön lisans düzeyinde başvurumu bu sabah yaptım.herkesin kalbine göre olsun.

Arkadaşlar Allah herkesin gönlüne göre versin.Tercihlerinizi yaparken çok dikkatli olun,tercihler az,tercih yapacak arkadaş çok.Daha önce atanmış,tecrübe etmiş arkadaşlara akıl danışın.Yaşadığınız şehir tamamda şehir dışı,yaşam şartları iyice araştırıp öğrenin.Herkese hayırlı olsun.Kalın sağlıcakla.

2012-ömss'de ilk atamada yerleşmiş biri olarak nacizane tavsiyem yüksek puandan başlamayın,en çok istediğiniz yerden,en az istediniz yere doğru bir tercih yapın..Allah hepinizin gönlüne versin...

Bende de böyle çıkıyor arkadaşım ilk olkul mezunlarıtercihmi yapacak şimdi hani noter çekecektikurayı....

ARKADAŞLAR bu hatayı bir tek ben mi alıyorum...[h=3]Başvuruya Engel Durumlar[/h]
  • Aday İşlemleri Sistemi'nde EKPSS tercihlerine esas mezun durumunda herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.
Bende de böyle çıkıyor arkadaşım ilk olkul mezunlarıtercihmi yapacak şimdi hani noter çekecektikurayı....

sezerer;

bilmiyorum baş vuru yaptım ama bu uyarıyı alıyorum daha önce alıp sonra düzelen varmı acaba ?

teşekkür ediyorum KKELEBEK çok yardımcı oldun tercihimi yaptım...

Eğitim bilgisi hatası alanlar diplomalarıyla beraber ösym bürolarına gidip güncelleme işlemi yaptıracaksınız aksi halde sistem engelliyor.. veyahutta kendi eğitim düzeyiz dışında bir alandan tercih yapmaya çalışıyorsanız bu hatayı alırsınız..(lise mezunu iken lisanstan tercih yapmaya çalışmak gibi)

arkadaşlar tıbbi sekreterlik sertifikası işe yararmı bilgisi olan varmı?

arkadaşlar tercih yapmasam ikinci tercihlerde tercih yapabilirim değil mi ? hakkım gitmez.

Son düzenleme:
Bu bilgiyi nerden aldınız yada biz nereden alabiliriz... yardımın için teşşekürler

Eğitim bilgisi hatası alanlar diplomalarıyla beraber ösym bürolarına gidip güncelleme işlemi yaptıracaksınız aksi halde sistem engelliyor.. veyahutta kendi eğitim düzeyiz dışında bir alandan tercih yapmaya çalışıyorsanız bu hatayı alırsınız..(lise mezunu iken lisanstan tercih yapmaya çalışmak gibi)

Bu bilgiyi nerden aldınız yada biz nereden alabiliriz... yardımın için teşşekürler

A-KILIC;

Ben ösym den öğrendim benzer sorunu yaşadım çünkü..

Ayrıca tercih klavuzundada bu konuyla ilgili uyarı var ordada yazıyor..

ortaokul mezunuyum tercihimi yaptım yanlız hizmetli ve yh bölümleri var benim durumum ortopedik engelliyim.sağ kol dirsek altı yok kalkıp bana temizlik işi falan verilmez demi çok kurcalıyor kafamı

Üst Alt