Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
gülünecek bişey yok herkes herşeyi bilmeyebilir. gün gelir sizede güleriz haberiniz ola.Çok gülüyorum yazılanlara yahu, lisenin ortaöğretim olduğunu bilmeyenler de mi varmış, vay canınaaa![]()
Bende de böyle çıkıyor arkadaşım ilk olkul mezunlarıtercihmi yapacak şimdi hani noter çekecektikurayı....ARKADAŞLAR bu hatayı bir tek ben mi alıyorum...[h=3]Başvuruya Engel Durumlar[/h]
[FONT=arial]Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.[/FONT]
- Aday İşlemleri Sistemi'nde EKPSS tercihlerine esas mezun durumunda herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.
Eğitim bilgisi hatası alanlar diplomalarıyla beraber ösym bürolarına gidip güncelleme işlemi yaptıracaksınız aksi halde sistem engelliyor.. veyahutta kendi eğitim düzeyiz dışında bir alandan tercih yapmaya çalışıyorsanız bu hatayı alırsınız..(lise mezunu iken lisanstan tercih yapmaya çalışmak gibi)