Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS Tercih sayfası açıldı. Kılavuz yayımlandı.

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
468
Reaksiyonlar
202
https://ais.osym.gov.tr/

[FONT=times new roman]014/2-EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme[/FONT]​
[FONT=times new roman]28 Ağustos 2014
08 Eylül 2014[/FONT]
[FONT=times new roman]2014/2-EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması
Tercih bilgileri için lütfen tıklayınız.
Tercih işleminizi yapmak istiyorsanız lütfen [FONT=times new roman]tıklayınız.[/FONT][/FONT]

[FONT=times new roman]2014/2 EKPSS/KURA İLE ENGELLİ MEMUR YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU

[/FONT]

[FONT=times new roman][/FONT]

Hayırlı olsun şimdiden tercih yapacak arkadaşlara

tam aktif hale gelmedi arkadaşlar bazı sorunlar var bazı yerlere girilmiyor ve 2014/1 yazıyor 2014/2 olması gerekirken hatalar var

ali711;

aynısı bende de diyor :) ne kadar zormuş bir sistemi yapmak :D açmak olsun diye açmışlar işte. 2 gün onları düzeltirler

Aday İşlemleri Sisteminde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız diye bi uyarı alan varmı şuanda ?

açıldı ama giriş yapamıyorummm..

15 yaşını doldurmayanlar 2014 - EKPSS Tercihi yapamazlar.
Aday İşlemleri Sistemi'nde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.
Başvuru ücreti ödenmemiştir.

bunlar çıkıyor...

Aday İşlemleri Sistemi'nde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız. bu ne ya bi bilgi vern lütffn :8

Hemen mi tercih yapacaksınız ki ?
Durun bir kendine gelsin :)
Siz kılavuzu inceleyin

Aday İşlemleri Sistemi'nde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız. bu ne ya bi bilgi vern lütffn :8

Bu nedir yaa bende de aynısını yazıyor....

Tamam şimdi düzeldi....Yalnız tercih adedi 30 a çıkmış....

Yahu tercihler çıkıyo ama 2014/1 tercihleri yazıyo bu nedemek oluyo

• Aday İşlemleri Sistemi'nde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.
Bu hatayı alan varmı arkadaşlar?

[h=3]Başvuruya Engel Durumlar[/h]
  • Aday İşlemleri Sistemi'nde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.

[FONT=arial]Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.[/FONT]
[FONT=arial]Başvuru Adı:
EKPSS-2014/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme[/FONT]

Sanırım bu sorun hepimizde var :confused:

Benimki niye düzelmedi eski tercihleri veriyo 2014/1 tercih yazıyo

Herkeste 1. tercih yazıyor. Olması gereken o zaten. Sınavdan sonra ilk tercihler olduğu içindir. Takılmaya gerek yok arkadaşlar. Tercih sayfanız açılmışsa yapın.

Ebru hanım sizin tercihler nasıl yani eski tercihlermi geliyo 2014/1 yoksa 2014/2 mi

kura usulü tercihler 2014/2 diyo bende kura usulü giricem ama 2014/1 de tercih yapmama izin veriyo hata mı var yoksa tercih yapmam gerekiyormu yardımcı olursanız sevinirim tercih yapan arkadaşlar için hayırlısı olsun şimdiden teşekkürler..

Birde aranan niteliklerde kod larda uymuyo mesela 999 yok 1001 yok 100 yok

Üst Alt