https://ais.osym.gov.tr/
[FONT=times new roman]2014/2 EKPSS/KURA İLE ENGELLİ MEMUR YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU
[/FONT]
[FONT=times new roman]014/2-EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme[/FONT] | [FONT=times new roman]28 Ağustos 2014 08 Eylül 2014[/FONT] | [FONT=times new roman]2014/2-EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması Tercih bilgileri için lütfen tıklayınız. Tercih işleminizi yapmak istiyorsanız lütfen [FONT=times new roman]tıklayınız.[/FONT][/FONT] |
[FONT=times new roman]2014/2 EKPSS/KURA İLE ENGELLİ MEMUR YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU
[/FONT]
- [FONT=times new roman]Genel Bilgiler[/FONT]
- [FONT=times new roman]TABLO-1. İlkokul/Ortaokul/İlköğretim Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadro ve Pozisyonlar[/FONT]
- [FONT=times new roman]TABLO-2. Ortaöğretim Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadro ve Pozisyonlar[/FONT]
- [FONT=times new roman]TABLO-3. Ön Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadro ve Pozisyonlar[/FONT]
- [FONT=times new roman]TABLO-4. Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadro ve Pozisyonlar[/FONT]
- [FONT=times new roman]Özel Koşullar[/FONT]
- [FONT=times new roman]İlköğretim/Ortaokul/İlkokul Mezunları İçin Nitelik Kodları[/FONT]
- [FONT=times new roman]Ortaöğretim Mezunları İçin Nitelik Kodları[/FONT]
- [FONT=times new roman]Ön Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları[/FONT]
- [FONT=times new roman]Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları[/FONT]
- [FONT=times new roman]Mezun Olunan Ortaöğretim Alanı[/FONT]
- [FONT=times new roman]Mezun Olunan Ön Lisans Programı[/FONT]
- [FONT=times new roman]Mezun Olunan Lisans Programı [/FONT]