Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. tercihte ne kadar alım olacak?

sizler sağolun benim bu takdiğimi uygulasınlar ekpss 2018de onlarda atanırlar hemde ilk tercihde ben inanıyorum

EKPSS ve zorluk

Neden acaba Engelliler'e daha fazla kolaylık sağlanmıyor.
EKPSS neden 2 yılda bir oluyor.
Ve Neden EKPSS'de fazla atama olmuyor.
Bizim tek suçumuz Engelli olmak mı? :mad:

75.3puan sıralama 7 bın sizce atanır mıyım sınır 75 bu puan ustu alan herkes atanacak diyo gecmis yıllarda atanan herkes dogru mu szce bu

Kadro sayısına bağlı sınır diye bişe yok

ekpss lisansta memurluk için 2. atamaların 80 puanın altına ineceğini pek zannetmiyorum çünkü ilk atamalarda 893 kişi yerleşmiş ve puanlar ise genelde 90-85 civarı seyretmiş. 2. atamalarda sadece memurluk için 1000 kişi alsalar bile 80 puan alan biri için sıralama 1800 lerde oluyor ve bunların içinden 893 kişiyi de çıkardığın zaman geriye zaten 1000'e yakın kişi kalıyor. Umarım yanılıyorumdur da 2. atamalarda puanlar lisansta 75 lere kadar düşer.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt