Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. tercihte ne kadar alım olacak?

2 atama olucak tahmini olarak mart nisan mayıs ayında olucaktır

tabikide olacak hatta 3 te olacak olmalı çünkü hep oldu geçmiş yıllara bakarsanız görürsünüz kadro sayıları için her platformda yazmalıyız bakan ve milletvekillerinin sayfalarını takip ederek gönderilerinin altına sürekli kadro ve atamalardan bahsetmeliyiz

arkadaşlarımız arasından seçip bir grup olustursak nasıl olur sarasota ?

Arkadaşlar acaba 2.atamalarda ön lisanstan kaç atama olur tahminen puanlar kaça kadar düşer.
puanım:
[FONT=&quot]73,08521 başarı sıralamam:[/FONT][FONT=&quot]2073 [/FONT]

burdan her fırsatta yazıyoruz grup oluşturmaya gerek yok facebook kullanmayan varmı yok herkes kullanıyor yapacağımız bakanların sayfalarını beğenip takip etmek ve paylaşımlarının altına yazmak düşünsenize yaklaşık 100000 kişilk bir sitede bunun onda biri yazsa olay olur ama nerde

arkadaşım iyi bir alım olursa olabilir ancak sınırda gibisiniz düz memurluklar 76 da var 80 de var yani karışık bunun için diyorum işte yukarda yazdıklarımı 44mustafa44_

önlisans için de sıkıntılı durum önümde 800 kişi kaldığından umutluydum:(

tamam işte büyük ihtimal bişeler olur gibi zaten genelde 1000 civarı alım oluyor önlisanstan

en çok mağdur edilen bölüm ortaöğretim 52 bin kişi sınava girmiş sadece 2514 kişi alınıyor buda demek oluyorki ortaöğretimden atanmak için % 5 lik dilimde yer almak lazım

davetsiz ben 77.68 puan aldım ama atanamadım :S kıl payı kaçırmışım demek ki nereye ne olarak atandınız acaba ?

Herkese selamlar ben ortaöğretimden 76.5 aldım sıralamam 5300 lerde sizce hizmetli tercihinde şansım ne kadar olur. Birde ilk defa sınava girdim.

meb atandım 76.5 alan arkadaş 2. tercihde doğru tercihle atanırsın garanti

Oktay yaşar 76.55 5800 lerde siz nasıl 5300 oluyor yanlışınız olabilir iyi bakın puan ve sıralamaya

Aynen @sarosta yanlış hatırlamışım sıram 5832 özür dilerim.

sarasota. Abi ilk atama olmadı ya 78 puanla nasipten öte yol yok:) en düşük puan giresun meb hizmetli almış sanırım 78.200 küsürlerde, önümde kaç kişi vardır tahminen abi

Zaten 4000 leri geçti alımlar bu durumda ilk başta atanacak kişilerden olursun ancak gerideki arkadaşlarımız için her platformda kadro sayılarının yükseltilmesini dile getirmeliyiz

Endiseli

Arkadaslar benim onlisan 73.816 sira 1864 sizce 2.atamada olabilir mi.

birinci atamada yerleşemeyenler inşallah ikinci atamada hepiniz yerleşirsiniz ben yerleştim izmir bornova altındağ ilkokunda masa başındayım lise mezunuyum

hayırseverizmir kardeş tebrikler sen 2014 te 73 civaŕı bi puan almıştın 2016 sınavı o sınavdan çok zordu kaç puan aldın nasıl başardın

@hayırseverizmir kardeş tebrikler sen 2014 te 73 civaÅ•ı bi puan almıştın 2016 sınavı o sınavdan çok zordu kaç puan aldın nasıl başardın[/QUOTE

@sarasota 85 puan aldım tercih için izmir yediiklim kpss dershanesi rehberlik bölümünden yardım aldım aldım oldu .ilk görev yerim bursa idi kendi isteğimle bursaya gitmeden izmir'e tayin istedim

hem sorular bana kolay geldi

İşte o 85 i nasıl aldın onu soruyorum arkadaşlar bilgilenir diye soruyorum bu sınavda aldığın 85 puan 2014 teki 90 puanlara denk geliyor

85 çok kolay aldım
murat yayınlarını kullandım +matematik için teknofem ygs matematik izledim
sınav günü emin olmadığım soruları boş bıraktım ve boş bıraktığıma geri dönüş yapmadım eğer geri dönüş yapsaydım ve yanlış çıksaydı puanım düşük olacaktı

2018e hazırlancak olan varsa murat ekpss modül alsınlar ve youtubeden teknofem ygs matematik videosu seyretsinler + kpss videolarınıda seyretsinler

Üst Alt