Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ötv ödemioz onu anladıkda 2. el araba alırken engelli olmanın hiç bi avantajı yokmu yani normal araba için soruom engellilere yönelik bi araba sormuom tekrar belirteim dedim
Sonuçta ne sıfır aracı ne de 2.eli devlet satmıyor. Sıfır araçlardaki ötv'yi devlet bizden -tabii şartlar uygun oluyorsa- almıyor. 2. el ise zaten ötv ile işi kalmadığı için biz de ötv ödememiş oluyoruz. Bir de tabii her yıl ödenen MTV'yi ödemiyoruz. Sanırım siz bu konulara yenisiniz. İnanın ben de sizin gibi neyin ne olduğunu bilmiyordum. Sora sora aratıra araştıra birşeyler öğrendim diyebilirim. Tabii bunun için sitemize emeği geçenlere tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
sorunun pskolıjıkse hıçbır oropedık sorunun yoksa 0da2,elde de terrtıbat gerektırmedgınden hıçbır avantajın yok günün yorumu:yuruye bılıyosan butun yollar bayırlar denızler ormanlar senın naabıcan arbayı sırf masraf daha çok bozulursun
.