Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el araba almada engelliye kolaylık var mı?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evt sorum şu 0 araba almada ötvsiz alma imkanı vardı ya 2. el araba almada engelliye kolaylık varmı herhangi bi indirim vs normal araba için soruom

2. el arabalarda ötv olmadığı için herhangi bir indirim söz konusu değildir

ötv ödemioz onu anladıkda 2. el araba alırken engelli olmanın hiç bi avantajı yokmu yani normal araba için soruom engellilere yönelik bi araba sormuom tekrar belirteim dedim

2. el arabada hiç avantajın yoktur.nasıl bir avantaj bekliyorsun sen.2. el arabalarda vergi yoktur.ötv ve kdv yoktur zaten.

bide şu var zaten 2. eli devlet satmıo galiba

bide şu var zaten 2. eli devlet satmıo galiba

Sonuçta ne sıfır aracı ne de 2.eli devlet satmıyor. Sıfır araçlardaki ötv'yi devlet bizden -tabii şartlar uygun oluyorsa- almıyor. 2. el ise zaten ötv ile işi kalmadığı için biz de ötv ödememiş oluyoruz. Bir de tabii her yıl ödenen MTV'yi ödemiyoruz. Sanırım siz bu konulara yenisiniz. İnanın ben de sizin gibi neyin ne olduğunu bilmiyordum. Sora sora aratıra araştıra birşeyler öğrendim diyebilirim. Tabii bunun için sitemize emeği geçenlere tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

şu mtv ne oluo ve ne kadardır yıllık bide h sınıfı ehliyete sahip olanlarmı ödemio bunu

yıllık mtv miktarları diye aratın internette bulursunuz. Bi de normal araç bu engelli aracı değil demişsiniz üstüne basa basa. Nedir bu normal araç?

008rockerhaktan;

yani akülü tekerlekli bi araçtan bahsetmiom benim sorunum piskolojik o yüzden daha çok nomal görünümlü bi arabadan bahsediom

sorunun pskolıjıkse hıçbır oropedık sorunun yoksa 0da2,elde de terrtıbat gerektırmedgınden hıçbır avantajın yok
günün yorumu:yuruye bılıyosan butun yollar bayırlar denızler ormanlar senın naabıcan arbayı sırf masraf daha çok bozulursun;)
.

zaten piskolojik engelliyiz diye ehliyet vermiolar ama yürüyebiliom hiç olmazsa kanatım olsa uçardımda ama allah beni böyle yarattı

Üst Alt