Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
78 kapadıysa 75 ile 78 arasında kaç kişi varsa hessaplamakk gerekir oda zor biraz
ben önlisans makine teknikeriyim 59 aldım 60 la kapadı ama 63 alan var atanamamış niye arkadaşımız 60 la kapanan yeri tercih etmemiş demekki. benim düşüncem böyle
Sn mv bennur karaburunun twetter uzerinden yapmis oldugu aciklamada martta yapilacak olan engelli memur atamasina yonelik dpb ve kurumlar calisiyor ancak sayi veremiyoruz demistir sizce bu ne anlama geliyor?
yapılıyo hep yapıldı. Sonuçta başvurupta atanmayan ilköğretim mezunları var hatta alımlar geçen senelere oranla çok fazla oldu ya geçen atamalarda 200 300 civarı ilköğretimdi bu sene ön lisans yada lisanstı onu geçti. Bin küsür kadro açıldı
1nci atamalarda lisans için, 4001 kadrolarının kaç puana ve sıralamaya indiği konusunda bilgi sahip olan bilgi verebilirse çok makbule geçecek. 2nci atamalar için ümitlenelim mi bir fikrimiz olur.
Benim puanım 73.90, sıralamam ise 3900lerde. Muhtemelen önümüzdeki atamada olabilecek gibi görünmüyor kanaatimce. Umarım, gelecek kış bir atama daha gerçekleşir ve o atamalara şansım olur diye düşünüyorum. Alanım İİBF olduğu için özel yerlere atanma gibi bir şansım yok.