Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. atamalar Şubat-Mart 2017'deymiş

2. ve 3. atamalarda da kura ile engelli alımı oluyor mu? önceki yıllar böyle bir uygulama oldu mu? bileniniz var mı?

olmadı galiba ama belli olmaz kura olabilir önceki atamaları internetten araştırabilirsin

77 puanla 2. Atamada biseyler olurmu nedersiniz

Selamünaleyküm ;

Ortaöğretim hizmetli 4500 sıralama 78 de kapattı diye biliyorum yanlışım varsa affola,bu atama ile kaça geriler arkadaşlar. :)

orta öğretim 75 üstü tahminim atanır arkadaşlar.Allah her kezin kalbindekini versin..

78 kapadıysa 75 ile 78 arasında kaç kişi varsa hessaplamakk gerekir oda zor biraz

ben önlisans makine teknikeriyim 59 aldım 60 la kapadı ama 63 alan var atanamamış niye arkadaşımız 60 la kapanan yeri tercih etmemiş demekki. benim düşüncem böyle

78.2 ile kapatti ortaogretim 77 ile ins ataniriz

76 yı bulur diye tahmin ediyorum arkadaşlar alımlar normal olsa bile

bende 81 lise düzeyi memurluk beklıyorum inşallah olur....

2. ve 3. atamalarda kura ile atama yapılıyor mu? önceki senelerde böyle bir uygulama oldu mu? bilgisi olan varsa yazabilir mi.

Bennur karaburundan aciklama

Sn mv bennur karaburunun twetter uzerinden yapmis oldugu aciklamada martta yapilacak olan engelli memur atamasina yonelik dpb ve kurumlar calisiyor ancak sayi veremiyoruz demistir sizce bu ne anlama geliyor?

sayı veremediği anlamına geliyor :))

Masallah algilamaniz baya acikmis nasil anladiniz onu ben anlayamamistim

chaplin1905

yapılıyo hep yapıldı. Sonuçta başvurupta atanmayan ilköğretim mezunları var hatta alımlar geçen senelere oranla çok fazla oldu ya geçen atamalarda 200 300 civarı ilköğretimdi bu sene ön lisans yada lisanstı onu geçti. Bin küsür kadro açıldı

Evet kuradan giren arkadaşlar bu sene şanslıydı

Gelebilir kardesim çunkü sıralama sana yaklasmış

sarasota kardeşim herkes sana soruyor bende sorayım 81 puan 2200 sıralamam var memurluk ılk atamada gelmedi ıkıncı atamada şansım varmı sizce .saygılar.

lisans 75 puanın şansı var mı ?

merhabalar,

1nci atamalarda lisans için, 4001 kadrolarının kaç puana ve sıralamaya indiği konusunda bilgi sahip olan bilgi verebilirse çok makbule geçecek. 2nci atamalar için ümitlenelim mi bir fikrimiz olur.

Gökhan bey, Lisans 82 ile kapattı. Sıralaması 1350' lerde. Puanınız kaç?

Onlisans 73.816 sizce olur mu.surekli soruyorum cunku kaygilaniyorum olumlu olumsuz cevaplariniz benim icin onemli.

Akil Bey,

Benim puanım 73.90, sıralamam ise 3900lerde. Muhtemelen önümüzdeki atamada olabilecek gibi görünmüyor kanaatimce. Umarım, gelecek kış bir atama daha gerçekleşir ve o atamalara şansım olur diye düşünüyorum. Alanım İİBF olduğu için özel yerlere atanma gibi bir şansım yok.

Umarım herkesin gönlünce olur.

Dediklerinize katılıyorum. Tercih yapın yinede. Bölüm farklı olsaydı kolayca yorum yapabilirdik. Benim de bölüm işletme.

Üst Alt