Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

bitirdiler engelli emekliliği allah belalarını versin kimse olamıyor... herkes cimere yazmalı dava açmalı avukatlara gitmeli bu durum kabul edilemez hakkınızı arayın sessız kalmayın her yerde hakkınızı arayın..

dava açmadan eylem yapmadan bu iş çözülmez ... bağıra çağıra hakkınızı arayın yoksa sgk zaten talimat almış hiç kimse emekli olamaz oturup beklemeyın eyleme geçin

@cfylmaz, Yok be ne bitirmesi, 18 Mayıs 2025 muracat, 03 eylül 2025 ara karar ve muayne hala cevap yok
Esenyurt SGK gidiyorum her seferinde benim gibi 10 kişi var 1 yıldır bekleyen varmış.

Herkese merhaba,

24.03.2025 tarihinde müracaat etmiş olduğum emeklilik sürecim 11.02.2026 tarihinde SGK dan gelen telefon ile Ağır Düzeyde Çalışma Gücü Kaybı olarak olumlu sonuçlandı.
Süre yok ama 24.03.2027 tarihinde kontrol muayenesi için gidecekmişim.

Ağıır İşgücü Kaybı kararı vermelerine rağmen niye kontrol muayenesi için çağırıyorlar ki.

Üst Alt