Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci
Aynen benden hep yeni çekim istediler ve haftaya cuma gününe kadar sürekli çekime gireceğim. 3 hafta sonra gün verdiğini ozel çekim para ile bu hafta ici çektireceğim çünkü 3 hafta bekleyemem süreç uzuyor. Heyet olmasına rağmen 3 hafta sonraya gün veriyorlar. Bas parayı al çekimleri yapacağım.
İlaçlı e-mar mesela 3 hafta sonra en erken boşluk diyor ama parasını ödeyince bu hafta çekeriz dediler.
Detaylı istemesi güzel çünkü ona göre hastalık listesine sokacak yani doktor sana iyilik yapmış.
Dahiliye ve genel cerrahi zorunlu galiba kardiyoloji yazmamış bu iki dali yazmış aslinda kardiyoloji lazım yani neyse haftaya heyete kardiyoloji ekle desem kabul eder mi?
Ameliyat yapacak doktor gizli şeker var mi dedi. Bilmiyorum dedim ama Dahiliye 3 tüp kan aldi. Gizli şeker var mi diye p.tesi sorayım. Hem Ameliyat hem heyet ikisini bir aradan çıkarayım dedim ama cok zorlandım canımı yaktılar acayip zorlu hareketler istiyorlar yapamıyorum sonra zorlayınca ağrılarım oldu. Hastanede heyet gezerken başım döndü ve merdivenden düştüm. ahh akp senin yatacak yerin yok! Hakkımı helâl etmiyorum.
@bjk11, Dahiliyeye anlatacaksın o sana sevk verecek şuna şuna görünmeli diye yan branjlara sevki dahiliye yapıyor söyle o yazar sonra barkodunu alır muayne olursun.
Kardiyolojik sorunun varsa kalbinde çarpıntı tansiyon veya kalp kapağı sorunların 3 ay içinde kardiyolojiye gitmedi isen bir kardiyoloji doktoruna gidip egk gerekirse efor testi yaptırırsan engellik raporu için gittiğinde sadece ufak bir muayne veya hatta sonuçlara bakarak muayne etmeden yazar
ben 10 doktoru 1 günde bitirdim hemde 3 saatte, bu seferde medula sistemine hastalık kodları ile girin diye arar karar çıktı 3 aydır sonucu bekliyorum ..
Dahiliye doktoruna bir sey diyorum kadin gülüyor inşallah dediğin gibi kardiyoloji sevk eder.
Senden çekim istememişler yoksa ben de iki ya da üç iş günü içinde biterdi. 3 çekim bitti sonra 4 çekim daha istediler. Kardiyoloji sevk alırsam ekg falan isteyecek.
Bu cumaya kadar çekimler anca biter. Para ile yani yoksa zor biter o çekimler.
Bakırköy Dr.sadi konuk hastanesinde 10 sene önce heyete girmiştim. Diş hekimi o zaman heyet başkanıydı rezillik hat safhada raporun asil nüshasını bana vermiş ve ben de acemi o zamanlar raporu firmaya götürdüm. Yani raporu kuruma yollaması gerekiyormuş çalıştığım yeri aramış ben de raporu kaybettim iki saat kafamı ütüledi ve yüzüne kapattım. Sonra raporu buldum geri iade ettim ama lafı soktum. Dandik hastane asla uğramam.
Ben bugün ara karar muayenesine girdim, doktora hastalık kodunu eklemesini hatırlatmak mı gerekiyordu acaba tereddütte kaldım şimdi. Böyle bir sebeple ara karar çıkması çok sinir bozucu.
@bjk11, istanbul eğitim ve araştırma hastanesi osmaniye semt polikliniği eski Samatya'ya bağlı, Bakırköy de şuan zaten Sağlık heyeti ayrıldı Acille A blok arasında barakalar vardı orda hizmet veriyor, bende Sadi konukta kontrollü hastayım orda girmedim, ilkinde Taksim'de girdim ordada kardiyoloji heyette tek gündü Cuma bana uymadı ikinciye Samatyaanın Osmaniye polikliniginde girdim .
Osmaniye'de 2019 da nefroloji yoktu bu sefer vardı aksaraya inmeme ggerek kalmadı.
Amaç o kodlar değil işlemi uzatmak, zaten artık malüliyet işlemelrinde tek hastalıktan karar veriliyor benim nefroloji ağır skalasında kardiyolojiye girmedim ilkinde yetiyor diiye, kardiyolojiden karar istemedilerde hastalığımın başlangıc tarihi ve medula sistemine hastalık kodlamasını istedi uzattı
Doktorlar zaten hastalık listesini biliyor ve bana detaylı çekim yapalım olumsuz bir şey görürsem hastalık listesini ekleriz dediler. Yani Doktor işine pek karışmamak lazim. Ben zaten bir dalıyorum odaya 15dak. rahatsızlıklarımi anlatıyorum sonra 15dak. Doktorlar beni muayene ediyor. 10dak. Sohbet ediyoruz ve toplam muayene 40dak. Sürüyor.
Hayır Red vermediler, ancak son durum 115.01 klasörü olarka görünüyor.
Buradan sonraki süreç nasıl işliyor bilen arkadaşlar varsa bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler