Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@dado84
Teşekkür ederim.

Ancak il sağlık kurulu karar aşaması bunlar Kurtlar Vadisindeki kukulelalı adamlar.. Bunlara ulaşamıyorsun :) Oldukları SGK'ya mail atıyorsun maili kadıköy SGK atsın diyorlar. KAdıköy SGK da dosyanız karar aşamasında diye cevap veriyor. Şimdi ben maltepe SGK'ya gidip il sağlık kurulunuz nerede diye mi sorayım. Hadi oldukları yeri söylediler. Odalarını buldum. Odaya girip benim dosyamda karar verin mi diyeyim ? :)

Saçma sapan insanlar. Sağlık kurulu üyeleri bile kimdir adları sanları nedir belli değil. Ara kararmış, hastaneden gelen evrakmış bunları giderek halledebilirsin. Ama son aşama çok farklı.

@dado84, sevgili kardeşim çok geçmiş olsun bana da paliı sekeli den ara karar çıkmış fizik tedaviye yolladılar emg cektirmiştik ama fiziğe yollamamışlardı bende gaziosmanpaşa eğitim araştırma ya randevu aldım normal dr muayanesine ama sağlık kuruluna mı aldın yoksa normak dr randevusu mu aldın biz normal dr aldık o rapor olur mu cevap yazarsan memnun olurum

@dmndmn,

Kardeşim sol hemipleji benim direk fizik tedavi doktoruna verdiler ara kararda tek hekim imza raporu 23 Mayıs'ta hallettim işte rapor şimdi e-devlete düştü pazartesi goturucem işte GOP SGK ya hayırlısı bundan sonra artık kolu bacağı çok iyi kullanamıyorum doktor da öyle yazdı raporunda zaten bir yıl olarak da belirtti yıpranma payı olarak hayırlısı hakkımızda artık sonucu bildiririm mutlaka sende yazarsin dostum

İstanbul İl Sağlık kurulundan yakın zamanda dönüş alan var mi? 4.5 ay oldu en son 1.5 ay önce gelen evrak dosyasına kaldırılmış. Buradan basvurusu ile ilgili degerlendirme alabilen var mi?

Her karar bekleyen Vedat Işıkhan'ın kendi sitesindeki mail adresini mailine eklesin mail atsın. Şikayetini iletsin. Son aşamaya Cimer bile müdahale etmiyor.

@limi1,
Yok maalesef çoğumuzun aynı. Haftada birer kez düzenli cimere şikayet ve SGK'ya mail yazıyorum ama ya dönüş olmuyor ya da klasik saglık kurulunda işlem devam ediyor diyorlar. 170 ve dys nin zaten kendine hayrı yok. Öylece karanlık kuyuda bekliyoruz bakalım.

@DutchvanderLinde,
ilettiğim gibi şikayet maili atmayı denemek lazım.

Ben az önce bir mail attım ilettiğim gibi. Sizler de lütfen aynı şekilde mail atın. Bilhassa Kadıköy SGK'ya bağlıysanız.

Bu tatiller yaktı bizi bence ben başvuru yaptığımdan beri 2 bayram tatili resmi tatiller vs. şimdide yaz geldi yaz dönemi tatilleri başlamıştır kurumda. Kara kışta başvurduk, yaz ayı geldi elde var sıfır. Bu durum yoğunluk vs. diye açıklanamaz başka bir sorun olmalı. 5 ay gibi bir süre karar için çok acımasız.

@limi1,

Kardeşim dys ekranı bir ay önce patladı yeni bir sisteme geçiyorlarmiş arayıp soracaksın veya oraya git gide biliyorsan git bence ara karar çıktıysa ki herkese ilkten ara karar çıkarıyorlar temiz iş olsun

@dado84,

Ben 5 şubatta başvurdum ara karar çıktı onuda 15 nisanda ilettiler saglik kuruluna 2 aydır cevap yok ariyorum saglik kurulunda inceleniyor dosyaniz diyorlar gitsem ne değişecek ki

Ara karar alan arkadaşlar başvuru tarihinizden ne ladar sonra çıktı ara karar? Eşimin raporunda başlık olarak iki gözde körlük yazıyor başka da bir açıklama yok.bize de ara karar çıkar mı merak ediyorum.bu ay 3 ayı doldurduk başvurumuzun . Ara karar mı çıktı acaba? 170 e başvuru yaptık.devamlı kuruma gitmek zor oluyor sonradan görme yetisini kaybeden biri için.

@limi1,
Gitmezsen bir yerde takip edemezsin sadece arayıp sorabilirsin

İnanılmaz bir yoğunluk var herkes yasa sonrası hemen SGK müdürlüklerine koşturdu zaten dys de o yüzden patladı bu süreç normal şartlarda bir buçuk ay sürüyor ama o kadar yoğun ki adamlar cevap bile vermiyorlar

@zeytin81,
Herkese ilkten ara karar çıkarıyorlar çünkü sağlık kurulunu yeni kurdular kimsenin bişey bildiği yok bacağı olmayan arkadaşıma bile ara karar çıkardılar değişik adamlar bunlar 170 i hiç arama onlar zaten olaya hiç hakim değiller en iyisi arada başvuru yaptigin SGK müdürlüğünü ara gidemiyorsan

Yoğun falan değiller. Yoğun olsalar yoğun olduklarını söylerler. Yalan beyan vermek istemiyorlar. İl sağlık kurulunun olduğu yere mail atıyorum bize SGK müdürlüğü dosya memuru mail atsın diyor. Neden geciktiğine dair bilgi bile vermiyor. Kaç başvuru yapılmış sayısını bile vermiyorlar.

Kamu Denetçiliği Kurumu (Ombudsmanlık) Şikayet Başvuru Sayfası en son buraya şikayet ettim.

@dado84,

Pratik olmayan memurlar var ne yazık ki. Halbuki e-imzalı evrakın kargoyla teslim edilmesine gerek yok.

Yoğunluk falan demeyin gözünüzü seveyim ne yoğunluğu. 5 ay olmasına iki hafta kalmış. 6.aya sarkacak belki de. Bunun cevabı yoğunluk olabilir mi?

15 gün gecikir hadi bir ay gecikir yoğunlar der geçeriz de biraz daha böyle oyalarlarsa yarım yıl olmak üzere. Sallapati iş yapılıyor, aman hatalı imza atmayayım korkusundan birbirlerine paslıyorlar ve eminim ama kanıtlayamam bilerek geçiştiriyorlar. Kaç ay maaş vermekten kurtulsak o kadar kardır kafası. 5-10 kişiden bahsetmiyoruz sonuçta. Yüzlerce kişi bekletiliyor olsa x 15 bin deli para. Kasa kazanıyor bu muamma dönem uzadıkça.

@dmndmn,

İnatla dedi kardeşim elden teslim edilecek buraya da özellikle belirtmişler dedi 😄 bakalım bir haftaya kadar artık gelir buraya dedi bakalım ya kısmet artık ben de otomatiğe bağladım yemin ederim 😄

Üst Alt