Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci
Ancak il sağlık kurulu karar aşaması bunlar Kurtlar Vadisindeki kukulelalı adamlar.. Bunlara ulaşamıyorsun Oldukları SGK'ya mail atıyorsun maili kadıköy SGK atsın diyorlar. KAdıköy SGK da dosyanız karar aşamasında diye cevap veriyor. Şimdi ben maltepe SGK'ya gidip il sağlık kurulunuz nerede diye mi sorayım. Hadi oldukları yeri söylediler. Odalarını buldum. Odaya girip benim dosyamda karar verin mi diyeyim ?
Saçma sapan insanlar. Sağlık kurulu üyeleri bile kimdir adları sanları nedir belli değil. Ara kararmış, hastaneden gelen evrakmış bunları giderek halledebilirsin. Ama son aşama çok farklı.
@dado84, sevgili kardeşim çok geçmiş olsun bana da paliı sekeli den ara karar çıkmış fizik tedaviye yolladılar emg cektirmiştik ama fiziğe yollamamışlardı bende gaziosmanpaşa eğitim araştırma ya randevu aldım normal dr muayanesine ama sağlık kuruluna mı aldın yoksa normak dr randevusu mu aldın biz normal dr aldık o rapor olur mu cevap yazarsan memnun olurum
Kardeşim sol hemipleji benim direk fizik tedavi doktoruna verdiler ara kararda tek hekim imza raporu 23 Mayıs'ta hallettim işte rapor şimdi e-devlete düştü pazartesi goturucem işte GOP SGK ya hayırlısı bundan sonra artık kolu bacağı çok iyi kullanamıyorum doktor da öyle yazdı raporunda zaten bir yıl olarak da belirtti yıpranma payı olarak hayırlısı hakkımızda artık sonucu bildiririm mutlaka sende yazarsin dostum