Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@Modality,

Malulen emeklilik

Başvuru yapacak arkadaşlar belirtiyorum sevk ederlerse felan emeklilik dilekçesi de doldurup verin birde kanun da bilip öğrenip gidin eğer benim başıma geldiği gibi gelirse herhangi şikayet etmeniz birşey değiştirmez çünkü şikayet edeceğiniz çalışan kanun bilmiyor savunması yapacak boşa Nakit boşa vakit demek tekrar dan herkese geçmiş olsun

İş güç kaybı işlemlerin yarıda bırakkırsak ne olur hakem hastaneye çıktım bazı şeyler istedi tamamlamayıp gitmesek neolur

Palio sekeli emeklilik için kimse başvurdumu arkadaşlar bende başvurmayı düşünüyorum

@Modality,

Ordan onay çıktıktan sonra işyerine emeklilik dilekçesi veriliyor degilmi?Dilekçe vermeden emekli olunmaz , sağlık tespiti için onay alınıyor yani daha önce doğrumudur?

@mehmet-41,

Burdan sonuç olumlu geldi diyelim inşallah emeklilik için bi süre daha bekleyebiliriz degilmi? Yani kuruma Dilekçe vermeden emekli edilmeyiz heralde:)

Bugün SGK'ya gittik eşimin malulen emeklilik işlemleri ile ilgili son durumu nedir diye. Sizin en az 1,5 ayınız daha var dedl memur 18 nisan raporumuzun sgy a ulaşma tarihi . Eşim birkaç yıldır engelinden dolayı çalışamadığı için malul kabul edilirse herhangi bir dilekçe doldurmasına gerek yokmuş direkt emekli oluyormuş ayrıca birikmiş alacakmış yani rapor tarihini takip eden ayın 1 inden itibaren.tabi bizim rapor tarihi 18 mart başvuru tarihi 13 mart 1 Nisan itibariyle birikmiş alır diye düşünüyorum ancak bunlara bayram ikramiyeleri dahil edilir mi bilmiyorum bilen varsa bizi de bilgilendirirse sevinirim. Ayrıca dys ekranı için de artık orada güncelleme olmadığı ve yeni linke de daha entegrasyonun yapılmadığı bilgisini verdi memur ( Bağcılar sgk) emekliliğimiz onaylanırsa buradan bilgi güncelleyeceğim ( prim gün sayısı maaş miktarı birikmiş ay sayısı vb.) çünkü en çok merak edilen şeyler ancak çoğu kişi paylaşmamayı tercih ediyor sanırım.

Üst Alt