Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@agackabugu
Prim gününüz kaçtır? SGK sizden kaç gün prim istedi? Bazı emekli olanlar şu prim günü konusunu hep yanlış yönlendirdikleri için bunu sordum.

@agackabugu
Hayırlı olsun sizin cevabınıza göre herkese bilgi amaçlı yazıyorum engelli raporunu unutun bakmayın bile bakmıyorlar oranın önemi yok kimse kafaya takmasın oranım şu bu diye 16 yıl 3.700 ü dolduran herkesin basvurusunu bu yüzden alıyolar işte senin raporuna göre engeline göre 2 yılın var git demiyo engelli raporunu unutun çalışma gücü kaybına bakıyolar benim 50 orta demeyin ikincisi ek1 de agır tanı istiyor demişsiniz skolyoZdan bi arkadaş var ek1 de hafif ve orta tanı yok sadece ağır var ona rağmen hafif verdiler ek1 ide unutun tamamen kişinin durumuna göre bence

@burcu111, Sizin durumunuz net olarak belliydi zaten sıkıntı olmayacağını söylemiştim. Gözünüz aydın hayırlı olsun emekliliğiniz.

@BnymnYldz,

Bünyamin bey merhaba konuştuğumuz gibi malulen dediler daha doğrusu malulen değil ağır düzey dediler ben de itiraz dilekçesi verdim bakalım bundan sonra ne olacak göreceğiz

Merhaba Arkadaşlar,

Emeklilik sürecim Kontrol muayenesi (Haziran 2026'da günü de belirtilmiş) şartıyla "Hafif Düzeyde" dün itibariyle SGK tarafından onaylandı. Herhalde tedaviyi buldular haberimiz yok. "Becker Müsküler Distrofi" hastasıyım. Buradaki kontrol şartına anlam vermek mümkün değil.

Üst Alt