Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 yıl sonunda ehliyetimi yenilerken bir sorun yaşar mıyım?
@savuralp, Neden il Sağlık Müdürlüğü? Netice de size kodlar verilmiş değil mi? Ben İl Sağlık Müdürlüğü konusunu bir türlü anlamadım gitti hani sıfırdan sürücü belgesi alacak olsanız sorun yok ama var olan sürücü belgesi yenilecek .
@Engelliolmak, Merhaba daha önceki yazımda bahsettiğim gibi tabiblerin(hekimlerin) verebileceği kodlar değil bu sebebden İl Sağlık Müdürlüğü komisyonuna girecek.Şöyle bununla ilgili sağlık bakanlığının aslında düzenleme yapması lazım.Ama maalesef yapılmıyor 2016 dan beri aynı sıkıntılar
@saimakdeniz, Bu il sağlık müdürlüğünde sürücü olacak kişinin ne tip araç kullanacağı ve nasıl bir tertibat olması gerek onun hakkında kodları belirlemek değil miydi? Kodları belirlenmiş ve sürücü belgesini almış biri hayatı koyunca aynı kodlar ile araç kullanacak. Değişen ne olacak ki? İşte ben burada bunu anlamadım gitti. İlk alınan sürücü belgesi için evet kodların belirlenmesi açısından ama kodları belli olan için bir daha il sağlık kuruluna gidilmesi kadar saçma bir şey olamaz sanırım. Olması gereken şudur aile hekimine gidersin bakar sonra aynı kodlar dan sürücü olmabilir der konu kapanır. hepsi bu kadar bir hastaneye bile gitmeye gerek yok. Adamın ayağı yok daha ne ?
Türkiye'de her şey mümkün. Ehliyetinizi alamayabilirsiniz bile yani. Kalp krizi geçirdim by-pass ameliyatı oldum beni askere göndermeye kalktılar gerisini sen düşün. Eğer biraz araştırmamış bilgilenmemiş olsam itiraz etmesem askere göndereceklerdi. Umarım dilediğiniz gibi sonuçlar alırsınız.
Aile Hekimi sistem verirse veririm demişti ama denedi vermiyor direkt uzmana sevk ediyor dedi uzman Doktor komisyona sevi işaretleri birde tanıyı yazdı.
@saimakdeniz aile hekimi yoğun değildi hastanede sağlık kurulu sıra aldı 400tl yatırdım sağlık kuruluna bakan Doktor ayrı imiş pek sıra yoktu 1 saate bitti il sağlık dajgil.
@Erhan50 evet il sağlığa kendim verdim hazır dilekçe alıyorlar gün verdiler bu kadar beklemedyim.
@Engelliolmak Aile hekimide aynı konuyu söyledi ama prosedür böyleymiş ben de uğraşmak istemezdim ama sistem böyle ne yazık ki sağlık Bakanlığı'nın bir düzenleme yapması gerekir.
@Erhan50 Düzce'den başlattım sağlık kurulu'ndaki çalışanlar bana anında randevu aldı sırada hemen geldi sağlık kurulu doktoru ayrı imiş kurula girecekleri öncelik veriyorlar.