OturanBoğa merhaba, ben de süreli engelli raporu alıyordum , her yıl yenileniyordu. Çalıştığım kurumda engelli kadroda çalışıyorum. Her yıl yenilenen raporları şirkete veriyordum. Sonra emeklilik başvurusu yaptım. Vücut kaybına bağı yaşlılık aylığı ile emekli edildim. Şu an halen aynı firmada devam ediyorum engelli olarak. Araya pandemi girdi, engelli raporları 1 Eylül 2021 e kadar uzatıldı. Benim emekliliğimde süreli ya da süresiz bir şey yazmıyor. Sağlık raporu için tekrar başvuru yapmam gerekiyor mu ?
Benim statüm ne oldu ? emekli statüsü mü ? Engelli emekli statüsü mü ? yoksa bu konuda bir boşluk mu var? şirketlerin engelli kadrolarına işbaşvurusu yapabilir miyiz? ya da çalıştığım şirketde engelli kadrosunda mı gözüküyorum.
Bu arada superonline.net den indirimli internet almak istedim , sağlık raporu ve engelli kimlik kartı istedi. süresi geçmiş olduğu için indirim yapamayız dediler. Aile ve sosyal hizmetleri aradım, yeniden engelli raporu çıkartmanız gerekir ki size engelli kimlik kartı verelim dediler.
Teşekkürler.
Benim statüm ne oldu ? emekli statüsü mü ? Engelli emekli statüsü mü ? yoksa bu konuda bir boşluk mu var? şirketlerin engelli kadrolarına işbaşvurusu yapabilir miyiz? ya da çalıştığım şirketde engelli kadrosunda mı gözüküyorum.
Bu arada superonline.net den indirimli internet almak istedim , sağlık raporu ve engelli kimlik kartı istedi. süresi geçmiş olduğu için indirim yapamayız dediler. Aile ve sosyal hizmetleri aradım, yeniden engelli raporu çıkartmanız gerekir ki size engelli kimlik kartı verelim dediler.
Teşekkürler.