Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerden muaf oldum. Sisteme ne kadar sürede düşer?

Askerliğe elverişsizdir raporunun MSB tarafından onaylandığını biliyorum. Geçici rahatsızlığı olanların aldıkları "Ertesi Yıla Bırakma" ve "Sevk Geciktirmesi" raporları da mı MSB tarafından onaylanıyor? MSB'nin bu konuyla ilişkili web sayfasındaki (https://www.msb.gov.tr/Askeralma/icerik/gecici-rahatsizligi-olanlarin-ertelemeleri) şemada "sevk gectiktirme" raporu alan yükümlünün raporunun onaylanmasına ilişkin bir bilgi yok. Doğrudan rapor bitimine kadar sevki ertelenir yazıyor fakat kim tarafından en son olarak bu ertelemenin onaylandığı belirtilmemiş.

Bu soruyu şu nedenle soruyorum: Ben pazartesi kuruldan sevk geciktirmesi raporu aldım. Aynı gün raporu askerlik şubesine teslim ettim. Bu hafta içinde kontrol et e-devletten dediler. e-İmzalı TSK sağlık raporunu görüyorum. Fakat askerlik durumuma baktığımda bir değişiklik yok. Şubeyi aradım. Hastane onay vermemiş henüz gibi bir şey dedi. Hastaneyi aradım. MSB onayı bekliyordur dedi. İkisi de güven vermedi açıkcası. Bu konuda net bir bilgi var mı?

@jret3, erteleme almışsınız. Dedikleri gibi bakanlık onayı gerekiyordur. İçiniz rahat olsun. Şu sıralar askeri personel alımları var sanırım bakanlık yoğundur bir de bayram arifesi vs var. İzne ayrılan memurlar olmuştur

@jret3, bu kadar tez canlı olma. biraz sabret. erteleme almışsınız zaten, gerisi evrak işleri

Üst Alt