Arkadaşlar 2 şubatta başvurduğum raporuma 17 nisanda ara karar çıkmıştı yedikule göğüs hastAnesinde solunum testi vs istemişlerdi onları bir haftada halledip durum bildirir raporum tekrar bölge sağlık kuruluna gönderilmişti, 22 mayısta inceleme sırasına alınmış 18 haziranda da ikinci ara karar çıkmış ve bunu bana kimse haber etmedi karaköydeki istanbul il sağlık müdürlüğüne giderek öğrendim
2. ara karar çıkma sebebi de doktorun solunum test sonuçlarımı istenilen detayda rapora girmemesi, birde yedikule sağlık kurulununda solunum testimi rapora ek olarak işlememesi yani yedikule göğüs hastanesindeki sorumsuzlar yüzünden, SGK çalışma gücü kararı veremedik o tarihte yapılmış solunum testlerinizi rapora işletip elektronik ortamda bize gönderiniz diye ara karar çıkarmış, 1 haftadır test sonuçlarımı rapora işletemiyorum doktorlar 15 temmuz yaz tatili falan derken görevleninin başında değiller, siz siz olun sağlık raporlarınızı yada durum bildirir raporlarınızı ısrarla isteyin tapılan tetkiklerle işlenen raporla karşılaştırın ben sağlık kuruluna çıkıştım raporumu verseydiniz ben bu sorunu fark ederdim dedim üst amirleri memurlara bundan sonra bütün hastaların raporlarını verin diye emir verdi benim olaydan sonra