Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci
7 Nisan mı şubatın ikisinde yaptım daha sonuç yok gerçi bize iki bayram araya girdi bide tam yoğunluk zamanı başvuru yaptık ama sen yine bir üç ay koy çünkü herkese bir ara karar çıkarıyorlar önce
Evettt bize de ara karar çıkmış hem de 18 Haziranda yani tam başvurumuzdan 3 ay sonraya. Vallahi sağlık kuruluna bir şey diyemeyeceğim haklılar çünkü İstanbul eğitim araştırma hastanesi kurul dr u retinitis pigmentosa olabilir gibi muallak bir cümle kullanırsa ben de ek tetkik isterim.bu sefer özellikle çapadan istemişler göz kliniğine "ayrıntılı muayene bulgularını, tanısı, bilateral en iyi düzeltmeyle görme kesinlikleri (binokuler muayene) , tıbbi veya cerrahi tedaviden istifade edip etneyeceğini belirtir usule uygun rapor.."diye devam ediyor. Kurul hekimleri niye tanı koymaktan korkuyorlar ? Bir de 170 hala sonuç tamamlanınca bize dönecek biz bugün gitmesek Bağcılara bekle ki haber alasın.he bir de Bağcıların iddiası da biz evrakı postaladık size..o da yalan arkadaşlar yeni başvuru yapanlar evrakınızın peşini bırakmayın devamlı gidin sorun yoksa yıllarca beklersiniz bu vicdansızları. Madem kurul dr u istediğin raporu sana veremiyor niye bir ceza ya da revizyona gitmiyorsun.bunun bir standardı yok mu kardeşim binokuler muayene yapmayı akıl edemeyen kurul dr umu olur? Neyse bir 4 ay boşa gitti. Şimdi çapa cephesinde ne kadar savaşacağız ne zamana randevu alırız rapor ne zaman çıkar allahtan elden alın getirin daha hızlı ilerler dedi memur bey sağolsun ne kadar işlerimi hafifleti!!! Neyse bildiğiniz iki gözü de görmeyen tek başına bırakın dışarı çıkmayı evde suyunu bile koyamayan adama teşhis! Koyamadilar....
@zeytin81, aynı şeyi banada söylediler ilk sevk aldım postaladık dediler 20 gun sonra gidip kendim aldım sonra red kararı çıktı bundan sonra sonuc için 1 ay geçmiş karar çıkalı postaladık dediler ben gitmesem öğrenemezdim itirazımı yaptım. Posta falan göndermiyor basvuru yapanlar mutlaka bağlı oldukları SGK nin hangi servisi ise oraya gidip bizzat öğrensinler, dipnot geçiyim islemlerim sıhhiye SGK da sonucu öğrenmeye giderken girişteki sıra memurları da bilmiyor bizzat katlardaki kendi işleminizi yapan servisle görüşün bana red kararı uzerinden 1 ay geçmiş olan dosyaya girişteki sıra aldığım memur sana sevk yazılmış diyor 2 ci ayın bilgisini veriyor git sevk kağıdını al diyor cildirmamak icin zor tuttum kendimi ben sevk oldum hastane işleri bitti 2 ay geçti karar 3 aydir çıkmadı diyorum oradaki memur bilmiyorum deyince bende kafayı bozup güvenliği aşıp gittim 4 cu kata gidip red kararını öğrendim 170 yok telefon ile öğrenmeye çalışmayın bunlar ardına dusulmuyor diye reddi verip geçiyorlar gelen öğrenir gider diye