Merhaba ben 14 yıldır OKB hastasıyım ilk 7 yıl tedavi gördüm ilaçla ( raporlu ) iyilestim ilaçları bıraktım üstünden 1 yıl geçmeden çok şiddetli bir şekilde tekrarladı o günden bu yana 7 yıl daha geçti üstünden . Toplamda 14 yıldır ben bu hastalığı yaşıyorum . İlaçlarım hep raporluydu. Geçen yıl 4 ay özel psikologa gittim çok az bir iyileşme olsa dahi eskisine geri döndüm yine . İlaçlardan tedaviden ümidimi kestiğim için son 2 yıldır sadece ilaç kullanıyorum doğru düzgün birkaç defa tek gittim hastaneye . ama durumum çok kötü günümün büyük bir bölümü temizlikle geçiyor . Sürekli temizlik yapıyorum . Tiksindigim hiçbir şeye dokunamiyorum . Kpss calisamiyorum hiçbir şekilde . Kendimi çevreden çok fazla soyutladim . Okulu bile o kadar zorlukla geçtim ki yurtta kalamadim tek başıma çok büyük maddi sıkıntılar çekip eve çıktım ama yine fayda etmedi yine takıntılar diz boyu . Heyete girmeye karar verdim ekpss için sizce kurula girsem bana yüzde kaç rapor oranı verirler lütfen bana yardımcı olun bu konuda hiç bilgim yok . Girmeli miyim girsem bile yüzde kaç verirler bana raporu 40 ı geçer miyim bilgisi olan lütfen yorumlar yapsın yardımcı olsun bana