ben bu parayı verebilirim sanıyorum ama vermem. Bir kere prof. dediğin kişinin benim kadar çalışkan olmadığına nerdeyse adım kadar eminim.
ikincisi sadece çok çalışmak tek başına işe yaramıyor. Alan - Konu seçimi ve bunun gibi tercihler bence çok çok önemli.
dahası diğer bildiklerim var kısaca her bildiğimi buraya yazmam mümkün olmuyor haliyle çok geniş çünkü sonuçta.
gerçi medical science dendiği zaman ülkemizde ve birçok yerde hemen hemen akan sular duruyor çünkü kişi sağlığı kendince önemsiyor, yinede bildiğim sınırlar var var ki mesela bu prof.dr dediğin kişiler de o sınırları atlayıp geçemiyor. mesela hepsi ama hepsi 150 yaşını görmeden ölüyorlar. Bu bir sınırdır benim için mesela benim görebildiğim.
bir prof olmak (medical scientist olanlar dahil tamamı, tüm akademisyenler yani) bu sınırı geçemiyorlar.
amerikalılardan abidik kubidik adım dahi atlatamayan önemsiz önermeler vs var ama bunlar da zaten asıl kaynağı belitrtmediklerinden ve inançsız olduklarından (geneli) bir arşın boy alamıyorlar. heh. yani gerçekler. özet olarak ben 15 bin tl yi bir psikiyatri muayenesine vermek istemem.