Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zihinsel kaybı olmayan kişi üzerine araç alırken vasilik gerekir mi?

deniz08

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
öncelikle tüm üye arkadaşlarıma hayırlı akşamlar diliyorum
kaynanam araba almak istiyor
kaynanamın kaynanası beyın felci geçirdi %94 raporu var engelli araci almak istiyorlar ama krediyi kaynanam çekecek onun için vasi tayın etmesi gerekmış..
internetten araştırdım tayın için hepsi akıl sağlığının olmaması yazıyor babaannenın akıl sağlığı yerinde konuşmasındada bi engel yok .
nasıl bi yol izlemeliyiz şimdiden teşekkürler.

imza atmasında bir engel yoksa vasililiğe gerek yok vasilik zihinsel engelli hastalar için gerekli

Raporunda zihinsel yeti kaybı olduğuna dair bir ibare yoksa kesinlikle vasi tayini gerekmez.

engelli araç kredisi alırekeen

selam gene ben bankadan kredi çekmek için baş vurduk babaannemiz 76 yaşında olduğu için gelini çekmez istedi krediyi fakat kredimiz onaylanmadı ....
sebep :birinci derecede yakını olması gerekmış
ne yapmamız gerek :(

Ne kredisiydi?
babaannenizin engeli varmı?

GELİRİ NEDİR ne kadar çekmek istiyorlar. ayrıca bankaya gelir kriteri olarak ne kadar gösterdiniz

emeklisi var araç kredisi için baş vurmuştuk .
ötv siz araç fiyatı 36.250 bize verilebilen kredi 28.000 dosya masrafı vs harıç. ecde 2 kişi maaşlı..

hocam başka banka deneyin yada 1. dereceden kimse akrabası o gitsin

gittik başka akrabası yok ve olmadı hayaller bir kez daha kırıldı..cevaplarınız için çok teşekkürler.

sağlık olsun hocam bizde mahkemeden izin alcaz diye uğraşıyoz duruşma var 25 şubatta bakalım ne diyecek hakim

Üst Alt