Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zihinsel engelliyim. Memurluk için aranan vasıflar nelerdir?

yasinaltinkilic

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
zihinsel engelliyim kafam bişeye basmıyo anlamakta yavaşım bilgisayardanda anlamam kendime güvenim yok kısacası memurluk yapabilirmiyim yoksa zihinsel engelli olarak memurluk bizim için zor değilmi hizmetlimi tercih yapmalıyım bilgi verebilirmisiniz..tşk

Çarpım tablosunu da bilmiyorsan işin biraz sıkıntılı. Geçmiş olsun...

Bazı kurumlarda hizmetli olarak atananları hizmetli olarak çalıştırıyorlar özellikle okullarda bazı kurumlardada taşeron personel varsa hastane gibi yerlerdede evrak getir götür mühür imza takibi işlerde çalıştırıyorlar hangini yapabilirsen ona göre tercih yapmalısın yasinaltinkilic

cevabın için teşekkür ederim durum okadarda kötü değil fakat memurluk durumunda her memurun yaptığını yapacağım bir memuriyet olur bu?

Yaparsın korkma seni çalıştıracak kurum sana uygun iş verir.

angarya türde diye tabir ettiğimiz işler yapabileceğim bi tercih neleri yapmalıyım.

zihinselden önceki sınav sorularını yüzde yüz doğru çözüyorum.yani kazanmam kesin diye düşündüğümde.tabi hizmetli memur olarak. çünkü dediğim gibi zihinsel engelliyim zihinsel olarak sorunlarım var
, anlama ve öğrenme kabiliyetim kısıtlı pratiktede çok zayıfım, ne iş olursa olsun. kısacası bana angarya türünden yapabileceğim işler veya iş lazım. bunun için ne veya nasıl tercihlerde bulunmalıyım.yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt