Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zihinsel engelli lise mezunları memur mu hizmetli mi olur?

nacar96

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Ekpss de zihinsel engelli lise mezunları memur ola biliyormu yoksa hizmetli mi oluyor

memurda olur hizmetli memurda tercihlerde puanına göre seciceksin.

Peki şimdiki ekpss başvuru giriş formunda memur olmak istiyorum hizmetli olmak istiyorum işçi olmak istiyorum yazıyor onlar ne

öyle birşey görmedım ben . Sende varsada memur olmak istiyorum de ama yanlıs okumus olabilirsin calısan memurmusun vs diye soruyordur orada sınavdan sonra tercih yapacaksın suan için sınava odaklan

hakkaten zihinsen engellileri almıçaklar bu sınava arkadşlar bizim biladerin kurumunda var servisleri karıştırıyor altına pisliyor sonra müdür demiş sen gelme başıma bela olur diye adam şimdi sadece bankamatik memuru oldu

sayın nacar96 ;senin bahsettiğin konu bir kamu kurumunda çalışan personeller için belirtilmiş bir konu var başvuru belgesinde çalışıyorsan çalışıyorum diye işaretleyececeksin memurluk ya da hizmetli kadrosunu tercih etme hakkın sınavdan sonra başlar istediğini terciih edebilirsin.

Üst Alt