Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zihinde başkalarına ait iç sesler duymak?

Konular
8
Reaksiyonlar
34
Sizde de oluyor mu olursa sebebi nedir mesela aile bireyleri veya arkadaş onların düşünceleri zihnimde onların iç sesiyle benim kontrolüm dışında geçiyor geliyor. Rahatsiz ediyor. Sebebi nedir?

Hocam dissosiyatif bir durum gibi geliyor çevremde konuştuğum kimsede bu durum yok. Bende bayadır var bu durum. Ha gittiğim doktor atipik psikoz tanısı koydu bunların yanında sürekli kuruntu ve paranoya da var.

Doktorun koyduğu tanı doğru o halde geçmiş olsun

Bence de normal.. ama sürekli sesler tekrarlıyorsa okb olabilir..

@Chucky859,

Hocam okb değil diye düşünüyorum çünkü iradem dışı gelen derken bana ait olmayan düşünceler okb daha farklı bir şey mesela elini yıkama düşüncesi veya kontrol etme düşüncesi zihnine gelir gitmez ama Kompulsif yapana kadar ama benimki başkalarının düşüncelerini duyuyorum zihnimde. Kendi düşüncelerim değil bunlar. Yabancı birisinjn

Filan yazarın yazısını okurken içimden onun sesi geliyor gibi oluyordu bende. Sanki iç sesim onun ses yapısı tonlaması gibi oluyordu. Onun gibi mi

Üst Alt