Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüz şeklinde bozukluk, tek kulak yokluğu ve duyma kaybından % kaç alırım?

sk18

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sitenize yeni üye oldum herkese merhaba benim sorunum doğuştan mandibular hipoplazisi yani yüz şekli bozukluğu ve sol kulakta ağır şekil bozukluğu askerlikten muaf aldım k.b.b tarafından yapılan testte sol kulak %87 normal olan sağ tarafta %13 gibi bir oran cıktı sol kulağım dış hava yolu ile duymuyor yüzdeki ileri şekil bozukluğu ile bu duyma kaybından %40 alabilirmiyim sizce

Merhaba
senin durumunda bir tanidigim var ama o isitme cihazi kullaniyor
%55 rapor aldi

Tesekkür ederim şimdi benim işitme cihazı kullanmam söz konusu değil çünkü sol tarafım kapalı sağ kulak sağlıklı duymada problem yasamiyorum ama %13 cıkmış

mandibular hipoplazi doğumu ile yuz seklimde bozukluk var cene kemiğim kısa ve sol kulağim hiç yok
kuçukken 4 5 ameliyat ile yarim kalmış kapalı bir şekli var. sizce yuz sekli bozukluğu ve psikolojik nedenlerle 40 a tamamlayabilirmiyim ?

Mevcut Hastalıklarımla %40 Rapor Alabilirmiyim?

Bugün alsancak hastanesinde engelli raporu almak icin muayene oldum ,
yüzümün sol tarafında kulak kapalı ve şekli bir hayli bozuk yok gibi cene kemiğimin kisa olmasi nedeniyle simetri bozukluğu var yüzümde de,
kbb duyma testinde %68 sol kulak , %13 sağ kulak duyma kaybim cikti
sizce buradan kaç oran gelir ,

yüzümdeki durumla ilgili plastik cerrahi tanısına gore yuzde 30 bir oran gelecekmiş , psikoloji doktoru ise psikopatolojik bir durum saptanmadı diye kaşe bastı psikolojiden puan alamayacakmiyim acaba ...
Doktorlara uni mezunu oldugumu 10 a yakın iş görüşmesinden raporum yok diye olumsuz dönüş yaptiklarini bu yuzden raporu istediğimi soyledim bunlarinda heyette bir etkisi olur mu

yardimci olursaniz sevinirim

sk18

psikiyatriden ilaç kullanmadan belli bir süre oran vermezler yazdıkalrınıza göre oranınız 40 ila 50 arasında gelir

İnşallah , yüzde 40 ı alabilelim de üstü olmasa da olur , 1 2 puanla kaçırmaktan korkuyorum.

Üst Alt